Dubstep i DnB

1. битно је зато што је нормално да, ако слушаш металике или сељанију, ти ово звучи срање.

Svi imaju usi, a ne samo oni koji slusaju metaliku ili seljanije.

2. Ko sledeći bude smarao neka ide da grli sekvoju. Popeli ste na kurac, spemerčine glupe. Ima se lepo izorganizujemo i da ispamujemo vaše sektaške teme. Mršte.

3. vaše

Kaže dečko koji se zaklinjao u Dejva Mastejna.

4. Kako pederski, svađati se da bi linkovao defku. Nisko si spao, ako je to uopšte moguće.

5. Idi slaži kaldrmu, rekao sam. Prijavijuću te za spem.

6. rekao sam

Boli me kurac. Prijavi, slobodno.

7. Boli me kurac. Prijavi, slobodno.

Ako ti se ne sviđa muzika, što spemuješ? Zašto koji kurac uopšte i ulaziš na temu? I ti, i svi ostali, nađite život.
    Gde bi svet bio kad bi svi počeli da seru i spemuju zato što im se nešto ne sviđa.

8. To nije spam, već iskazivanje mišljenja. A to što tvoj mozak sve što mu ne paše okarakteriše kao spem, nije moj problem.

9. To nije spam, već iskazivanje mišljenja. A to što tvoj mozak sve što mu ne paše okarakteriše kao spem, nije moj problem.

Ne, to je jadan, bedan, smarački spem. Postavljanje narodnjačkih nije iskazivanje mišljenja, već noulajferski spem.
    Eto, jebem mu lebac, svaku temu morate upropastite. Uzmite vaše jebeno spemersko mišljenje i nabijte u rč jebeni.

10. тооо филозофе!

@Čo врхунска!

11. Svi imaju usi, a ne samo oni koji slusaju metaliku ili seljanije.

+1
    Nigde u prvom postu nisam video da je zabranjeno iznošenje sopstvenog mišljenja, tako da ne kapiram zašto vam ide na kurac iznošenja istih, koja su realna.

12. пљување неистомишљеника никад неће изаћи из моде.

13. пљување неистомишљеника никад неће изаћи из моде.

14. Filozofe ne spemuj temu.

15. http://www.youtube.com/watch?v=1CfgZ7Sb1fo

Gotivim ovu pesmu ( to je ujedno i jedina dubstep pesma koju znam ).

16. ово је бре дабстеп, јебо матер скрилексу и боргору и свој тој комерцијали http://www.youtube.com/watch?v=xYc_MBjxAL8&feature=related

17. Sub Focus ово је врх јеоте! дај још тих лаганих, само пеглај!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.