Izbor za "Mis Dunjica Slatkica 2009"

1. Pravimo izbor za "Mis Dunjica Slatkica 2009". Sve sto treba da uradite je da se obucete kao Dunjica, izgledate kao Dunjica i razmisljate kao Dunjica. Onda se slikate i posaljete sliku na konkurs.Strucni ziri smo Gvozden, Surovi i ja.
    Muskarci takodje mogu da ucestvuju ali moraju biti obuceni i nasminkani kao Dunjica. Traka za kosu je obavezna kao i zenstvena poza u kojoj je Dunjica na svom avataru.

2. Odlicna ideja mali prste. Pobednica (ili pobednik) kao nagradu dobija veceru sa mnom i pravo da mi se u svakom trenutku obrati za modni savet ili da me pita koja su najfensi mesta u gradu za izlazak.

3. Tri cike ocenjuju slike devojcica...i decaka. :)

4. "Sve sto treba da uradite je da se obucete kao Dunjica, izgledate kao Dunjica i razmisljate kao Dunjica. Onda se slikate i posaljete sliku na konkurs."

Ево једне моје фотке од пре неки дан... Волим да учестујем у избору за Мис...

http://vukajlija.com/avatars/0000/2631/test.jpg

А кад ме одаберете, ја ћу да се залажем за мир у свету и да будем амбасадор добре воље...

5. čika surovi, čika gvozdi, čika maliću, sram vas bilo!
    to je pedofilija jednom rečju, tužiću vas za kršenje ljudskih prava, a sine nobilis će mi biti pravni zastupnik xD

6. Samo da kazem da su Gvozden i Surovi izabrani u ziri mimo svoje volje, cak ih nisam ni obavestio.
    @Marijana - lici :D

@Christine - bila bi pedofilija da je uslov da ucesnici moraju biti goli na slikama.

7. Dakle ovako se postaje poznat. :) Zamislite da ova likuša dođe na Vuku i provali koliko je popularna. Tad bi tek bilo zabavno! :)

8. A je l' mogu muškarci da se obuku kao Filip (a.k.a. Dunjin dečko)? :)

9. U jbt. Vatrogasci mnogo kasnili u stan ove skroz desno. :s

10. ja glasam za kvarcovanog JTU-a!!! (ako se glasovi članova računaju)

11. Ja sam stvarno ocekivao da ce ovde bar neko okaciti svoju fotografiju u Dunjica pozi. Avaj!

12. nismo toliko hrabri.

13. Još jedan neuspeli pokušaj da se iznude fotografije. (pogledati, takođe, galeriju čanova). :)

14. aje kad ste već rešili da me zajebavate, onda stvarno, kako mali prst reče, samo prave slike u pozi u kojoj je dunjica. Ima li ova klinka šanse da zajebe i milku canić?

15. u chemu je razlika izmedju Marijane i Dunjice,odnosno izmedju njihovih slika?

16. ponovi to što si napisao, pa onda donesi zaključak ko je marijana a ko dunjica :D:D:D

17. Ja ću da okačim svoju sliku, samo treba aranžman da uradim.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.