Kog малог kera da kupim

1. pa normalno da znam da treba dosta para da se to odrzava... nisam ni ocekivao za hiljadu dinara da ga kupim i da ga hranim splacinama. a jel zna ko neku odgaivacnicu sa samojedima??? za sad se troumim :) izmedju njega, retrivera i baseta... malo mi se promenilo misljenje sa pocetka teme i tnx svima sto ste mi pomogli :)

2. Onda retriver definitivno!!!

3. Nikako sivog, žutog uzmi! Kupi čivavu.

4. Pinč je zakon. Uzmeš dva pinča i ne moraš da ih vodiš na pišanje napolje. Bez ikakvih problema pišaju u jednu šoljicu za kafu u istom trenutku. Posle samo zaliješ cveće sa tim i bravo ti ga bate.

5. More ridžbeka uzmi.
    Mnogo lep pas,a u otadžbini je tigrove lovio!

6. Skaj terijer ili zlatni retriver.

7. haski je po meni najbolji izbor, imam ja haskija i vucijaka, i zadovoljan sam veoma.. a i nije skp, oko 200 eura

8. Joj kakve nebuloze pišete za vučijake i šarplanince.
    Zoki šarplaninac nije glup pas samo ima jaku ličnost i veoma se teško dresira , tako ako hoćeš poslušnu kucu koja će da te sluša i bude tvoj rob na šarplaninca ne pomišljaj.

za sad se troumim :) izmedju njega, retrivera i baseta...

Baseta ne uzimaj ako nemaš mnogo mnogo slobodnog vremena da ga vodiš u šetnju ili baš veliko dvorište.
    Retriveri i samojedi su ti ok ali takođe trebaš voditi računa o njima kao i o bilo kojoj džukeli koju uzmeš.
    Ja bi ti preporučio rotvajlera to je divan pas ako ga ne naučiš da bude agresivan , a ni šar pej nije loš izbor.
    http://www.superandfree.com/slike/200806171357470.IMG_0302.jpg

9. Kupi nijednog. Paščad sa paščadima, ljudi sa ljudima, eventualno robotima. Da je priroda ćela da ljudi i životinje žive zajedno, ali baš bukvalno zajedno, onda ne bi postojali lanci i povoci, i parili bi se interacijalno.

E sad, ako si pitao koje pašče da kupiš s kineske tačke gledišta, to je već druga stvar, prvenstveno ukusa. Što manje i ljupkije pašče, to slađi zalogaj. Samo ne gledaj pripremanje jelo i prijatno ti.

10. Cane Corso ili zlatnog retrivera.Trenutno imam retrivera,tj. sestra od tetke,ali zive u istoj kuci tako da,ono...Elem,retriver je zakon,ne moze da ti bude dosadno.Taman kad se smorim,ona krene da trci ka meni i dok prolazi ispod stola,skoci,udari glavom u sto i padne i onda me gleda tuznjikavo kao ,,sta se desilo".Upisam se od smeha svaki put! :D

11. Ja mislim da se covek za godinu dana sigurno vec opredelio i kupio?

12. хахаха пуњач победио
    купи малог кербера, кер међед

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.