Kako izgleda u realnosti?

1. I know...
    It's from "Kraljevo, Valjevo"...
    Like, I'm from Belgrade, and I'm all cool and awesome, and you're just rednecks.:):)

2. Obelix - najpozitivniji lik na sajtu, bez preterivanja.
    piro - hodajuca enciklopedija.
    Christine - divno, odmereno, vaspitano stvorenje.
    celt - @Mari
    Kolach - @celt
    JTU - @JTU
    Che-Vu - tipican primer srpskog muzicara odraslog u inostranstvu. Voli sve sto vole mladi. :p
    shiva - @Che-Vu

EDIT: Surovi - svestran lik, opusten, a opet uvek spreman za paljbu.

3. "hodajuca enciklopedija"

4. ma piro je metalac, mada postao je pleonazam kada kažeš "Onaj metalac piro" :D

5. @Che-Vu
    Jа пишем дефке фамилијарно, имам вајерлес у Загорици па се тамо сакупи читава гунгула - стричеви, стрине, бабе, деде, тетке, тече. Теча има убедљиво најбоље идеје. А док одем да попушим цигару, стрина зграби тастатуру па после морам да бришем те дефке. Или пише глупе коментаре у моје име. Њој се свиђају оне најгоре дефиниције, просто ме блам кад видим чему се она смеје.
    А, Курде, баш ме ономад баба приупитала што су ми тако скупљене зенице и кад сам то вадила крв. Каже да много седим на ладним бетону. И да више не смем да пијем ладне воде са извора кад расађујем башту. А и слабо једем, каже. Сигурно сам, каже, зато овако бледуњава и жгољава.
    :))))

6. Wow, porodični nalog. :)

7. Au...
    Pa kad ovoliko znamo o tebi, sta li tek ne znamo? :)

8. hehehe...kad vidim che-vu- ov avatar setim se nikole iZ ,,Mi nismo andjeli 1'', na plazi, sviruca gitaru (ovaj je doduse za laptopom, al nema veze) i puca mu za sve...milina

9. Marijana, zavidim ti...

10. На чему? На вајерлесу, течи, стрини, баби, извору, башти или жгољавости или нечем десетом? :)))

11. Nisam se šalila niti bila sarkastična, nije to ona zlobna zavist, ali ostaviću to za sebe...

12. Artemida: roze devojcurak

izvinte sto se reklamiram, ne mora me ocenjujete, ali mislim da ovo najbolje opisuje.

13. It's okay, Celt. Ja podržavam reklamiranje dokle god nisu ulošci ili deterdženti u pitanju. :)

14. Ма Арте, верујем да ниси била саркастична, нисам ни помислила...
    Шалим се ја...

15. Chuck Norris: Usamljeni čičica koji živi negde u Teksasu i ponekad dođe na vukajliju da pročita najnoviju definiciju o sebi. Kad god pročita novu, tiho uzdahne i seti se kako je bio snažan kad je bio mlad, a sad ne može ništa više da digne, pa hoce da odvaja Teksas.

16. Hehe, a Čak zna srpski pa čita definicije o sebi? :D

17. Chuck Norris je omnipotentan. Naravno da zna srpski. Nemoj da te tužim kod njega.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.