Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
I know...
It's from "Kraljevo, Valjevo"...
Like, I'm from Belgrade, and I'm all cool and awesome, and you're just rednecks.:):)
Obelix - najpozitivniji lik na sajtu, bez preterivanja.
piro - hodajuca enciklopedija.
Christine - divno, odmereno, vaspitano stvorenje.
celt - @Mari
Kolach - @celt
JTU - @JTU
Che-Vu - tipican primer srpskog muzicara odraslog u inostranstvu. Voli sve sto vole mladi. :p
shiva - @Che-Vu
EDIT: Surovi - svestran lik, opusten, a opet uvek spreman za paljbu.
"hodajuca enciklopedija"
:)
:)
:P
:D
;)
ma piro je metalac, mada postao je pleonazam kada kažeš "Onaj metalac piro" :D
:P
@Che-Vu
Jа пишем дефке фамилијарно, имам вајерлес у Загорици па се тамо сакупи читава гунгула - стричеви, стрине, бабе, деде, тетке, тече. Теча има убедљиво најбоље идеје. А док одем да попушим цигару, стрина зграби тастатуру па после морам да бришем те дефке. Или пише глупе коментаре у моје име. Њој се свиђају оне најгоре дефиниције, просто ме блам кад видим чему се она смеје.
А, Курде, баш ме ономад баба приупитала што су ми тако скупљене зенице и кад сам то вадила крв. Каже да много седим на ладним бетону. И да више не смем да пијем ладне воде са извора кад расађујем башту. А и слабо једем, каже. Сигурно сам, каже, зато овако бледуњава и жгољава.
:))))
Wow, porodični nalog. :)
Au...
Pa kad ovoliko znamo o tebi, sta li tek ne znamo? :)
hehehe...kad vidim che-vu- ov avatar setim se nikole iZ ,,Mi nismo andjeli 1'', na plazi, sviruca gitaru (ovaj je doduse za laptopom, al nema veze) i puca mu za sve...milina
Marijana, zavidim ti...
На чему? На вајерлесу, течи, стрини, баби, извору, башти или жгољавости или нечем десетом? :)))
Nisam se šalila niti bila sarkastična, nije to ona zlobna zavist, ali ostaviću to za sebe...
Artemida: roze devojcurak
izvinte sto se reklamiram, ne mora me ocenjujete, ali mislim da ovo najbolje opisuje.
It's okay, Celt. Ja podržavam reklamiranje dokle god nisu ulošci ili deterdženti u pitanju. :)
Ма Арте, верујем да ниси била саркастична, нисам ни помислила...
Шалим се ја...
Chuck Norris: Usamljeni čičica koji živi negde u Teksasu i ponekad dođe na vukajliju da pročita najnoviju definiciju o sebi. Kad god pročita novu, tiho uzdahne i seti se kako je bio snažan kad je bio mlad, a sad ne može ništa više da digne, pa hoce da odvaja Teksas.
Hehe, a Čak zna srpski pa čita definicije o sebi? :D
Chuck Norris je omnipotentan. Naravno da zna srpski. Nemoj da te tužim kod njega.