Kako izgleda u realnosti?

1. A ja mislim da je Marijana na heroinu...samo tako mogu da objasnim tu njenu stalnu smirenost! :-)))

2. Sta ti je Srbija. Malo neko hladnokrvniji i normalniji, i odma dobije etiketu pajdomana :)

3. AHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHA
    reko bi co'ek da sam i ja pajdoman smejem se u zadnje vreme ko blesav

4. Dal' da napišem ja svoju kraću biografiju ovde, sa osvrton na svoje osobine, ali sa sve pljuvanjima po sebi-kojih bi inače bilo mnogo više nego pohvala?

Mislim da me vidite kao mnogo stabilniju ličnost nego što jesam, pa me grize savest. Stvarno!

5. ma zajebi. dodji malo na cet da se zajebavamo, a ako mislimo bolje o tebi, samo uzivaj. mozda vremenom postane istina :)

6. @ Surovi
    mrzim nepravdu mnogo. pa kad vidim da je bilo ko povredjen u tom smislu, reaguejm. Sada sam pijana, pa reagujem na sve, ali inace reagujem na nepravdu zustro! hvala na paznji, prijatno vece ;)

a sta mu dodje kalimero tip osobe ?!

7. meni je interesantno kako ste me svi ocenili kao nekoga ko "prosečno" izgleda. baš me interesuje kako ste to zaključili :) prosečno..

kalimero osoba je osoba kojoj neko stalno čini neku nepravdu, ili mu/joj se čini da neko stalno lini neku nepravdu. valjda je to jasno majka mu stara.

8. gospodzo-zgazis-me - veoma lepa devojka, izuzetno popularna u svom drustvu, sto zbog svoje spoljasnje lepote, sto zbog svog unutrasnjeg vatrenog duha. Ima dobar, ako ne malo ogranicen ukus za muziku, (mislim "ogranicen" na najlepsi moguci nacin).

dovlinhos - di-dzej/muzicar iz podruma ili sa tavana, koji dosta vremena provodi u svom svetu koji je sacinjen od improvizovanog studija i interneta, ali se kao zabavljac izlaze i velikom broju "stvarnih" ljudi. Kao i mnogim drugima, Vukajlija je savrsena galerija za njegov do tada uspavani smisao humora.

MarijanaP - iza ovog nika ne stoji jedna osba, nego dve: Marijana i njen muz. Ja drugacije ne mogu da objasnim klicinu aktivnosti na svim poljima ovoga sajta. Cak i na avataru porodica Petrovic pokusava da nam daje znake da je tako. Uskoro, pa ce i podmladak da se prikljuci.
    Ili je to, ili svi mi ostali previse varimo.

2pan - lik koji je prosao kroz dosta mangupiranja u zivotu i sada, u svojoj 30. godini, pokusava da pocne da shvata stvari ozbiljno. Zavrsava stomatologiju, bavi se akvarijumskim biljkama i pokusava da ne bude van veze previse dugo, jer ga to vuce k flasi. Na svu srecu, bas preko Vukajlije upoznaje dlz, devojku neverovatno vedrog i nemirnog duha, umetnicu koja zivi par stotina metara od njega i nekoliko meseci kasnije oni su vereni. Meni licno jedna od najfascinantnijih licnosti ovde.

Dragisic - samostalan covek, dobar kuvar, razume se u zivot. Ne plasi se da predje granicu u bilo cemu sto radi, ne preza od istrazivanja novih limita. Zato mozda ima najoriginalniji set definicija na ovom sajtu. A jos uvek je relativno nevidljiv.

shiva - voli elektronsku muziku, moderna je, voli sve sto je hi-tech, prati formulu 1. Ne plasi se da pokaze kandze, verna drugarica svima koje smatra za prijatelje, ali ne oprasta i ne zaboravlja neprijateljima;nema veliki kapacitet za pomirenje. Voli da se ludo provodi, dete noci.

Nesa deBeli - neunistivo vedar lik, otac, pozitivac. Neosporiva umetnicka dusa, koja bilo koju patnju ispoljava kroz kreativnost. Ne toliko mana, koliko deo licnosti mu je klasican srpski inat. Trudi se da ne smara druge svojim losim danima, (ako to uopste i postoji u njegovom svetu).

Artemida - EDIT: lepa devojka.

Surovi - jedini sa ovog sajta kojeg ne mogu da zamislim u ljudskom obliku. On je, ustvari, kamen temeljac ovog sajta. Kad bih morao da ga opisem kao ljudsko bice, pretpostavljam da bi izgledao prosecno. :)

9. Zamolila bih vas da mene ne opisujete, bar ne moj psihološki profil jer ćete u svakom slučaju pogrešiti i podceniti me.

10. Arte, ako te ja potcenjujem, udaj se za mene. :)
    Zaprepašćen sam potcenjivanjem izgleda Surovog. Surovi nije "prosečan". On je sexy. :)
    Ako ne verujete meni, pitajte Nea. :)
    Ne mogu trenutno da kuckam moja mišljenja o vama... Odvojiću vreme ovih dana da detaljno formulišem. Ali me zanima vaše mišljenje o sledećim ljudima, koji su, siguran sam slučajno, popušteni:
    Iskusni, Domina, Šmizla, Ivana Sanjalica, Zyclon, Orka, Tulum, kuvajlija... i još mnogi.
    PS: Ljudi, a Kaizen? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

11. @ surovi, pogrešio si, ja retko kad lažem (lažem samo majku, ali to nije baš laganje, već sakrivanje činjenica) xD
    a prema sebi sam realna :)

@ piro, kaizen!? šššš!

12. aaaaa, onda nisam kalimero tip osobe !

13. haha, setila sam se kako zamisljam Piromana :D kao Acu iz Orthodox-a :)

14. Aa... to mi je komšija. Viđam ga svaki dan u 56-ici.
    Možda malko ličimo.... :D
    Mada sam ja više kao:
    http://images1.wikia.nocookie.net/Necyklopedia/sk/images/c/c2/Nick_Sloter.jpg

15. Hahahah, nadam se da nisi od glave na dole :P
    EDIT: A Aca je inace iz Zajecara ;)

16. Pogotovo od vrata na dole!!!
    Možda jeste... Ali živi na Čukaričkoj Padini. :)

17. Ma da, sad je tu, ali je Zajecarac, samo da napomenem :P

18. celt - Najvece osvezenje sajta jos od sredjivanja foruma. Bistar momak sa afinitetima prema zajebanciji. Izrazen smisao za humor i umerenost su mu glavne osobine. Ume da raspolaze vremenom. Voli Itajlinke.

Che-Vu - Lik koji laze da zivi na Novom Zelandu, a svi znamo da zivi u Bugarskoj. Odatke u potice njegov nadimak... Bugar-Che :) Svira klavijaturu i kapiram da ne bi voleo vece uspehe na muzickoj sceni od ovih koje ima. Voli svoj prostor i ne dozvoljava nikome da ga ugrozi. Covek koji inspiraciju nalazi u svakom trenutku. Sapnuo mi je da povremeno uziva na caletovom jedrenjaku, sto meni otrkiva veoma smirenu osobu prepustenu uzivanju.

Vule95 - Dete.

Neobavesteni - Manijak.

Sos - Manijak mladji.

Surovi - Moderator koga boli uvo da brise i cisti za svima. Ne podrzava nikakva ogranicenja na sajtu. Voli da se sprda, i to mu polazi za rukom. Omiljene aktivnosti na sajtu su mu menjanje svojih definicija i miniranje raznih predloga na forumu. Smeje se dobrim forama.

sevast i mensur - Ludaci svoje vrste. :) Autori koji su u stanju da me zasmeju skoro do padanja sa stolice. Istrajni su u svojim borbama. Sevast me brze umori od Mensura.

Eutropa - call me ;) 064/OBELIKS

19. Njeee... Zaječar, Valjevo, isti k**. :P
    Obelix:
    Veliki Gal, pun dobrog humora i čarobnog napitka koga se napio kada je kao mali upao u kazan sa njim, i idalje ga nije ispišao. :)

20. offtopik, Zajecar i Valjevo nisu bas ni blizu, a ni slicni :P

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.