Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ма, где...
Да је Дударим на Вукајлији, до сад би имао 35000 поена. :)
Pa.... Kaizen ima 1000 duplih profila... pa podeliš.... :)
Sem toga, zamorno je biti Kaizen i Dudarim u isto vreme. Toliko coolnosti nije lako postići.
A to da su ista osoba je skroz očigledno....
Ako od Kaizen oduzmeš k, a, i, z, e, n i dodaš d, u, d, a, r, i, m dobićeš Dudarim! kako ranije niste videli!!???
Po svemu sudeći, kajzi je Antihrist i zove se Demijan.
nekropost
Ja mislim da je Surovi natprosecni smeker.
Ja mislim, da sam muško bila bi veća šmekerčina od Tulumbca.
и ја иссто...
Ja kažem da Surovi ima velike sise. Ja ZNAM da Surovi ima velike sise.
šiva ima dlakavo dupe. ne, ZNAM da šiva imadlakavo dupe!!!
(kurva)
Surovom prosto ne znaš da li su duže dlake u nosu, ušima ili stidne... Konkurenciju im prave one na nožnim palcima.
dobro da si sve to zapamtila pošto ih više nikad nećeš gledati. i to ne zato što ću ih ukloniti!
šivino dupe ne da je dlakavo, nego je i potpuno mlohavo, nije više tinejdžerka, a ni dupe joj bogami više nije kao u tinejdžerke. svojim oblim guzovima može da pojede svaku stolicu!
Зар морате да будете тако болесни и изопачени?!
Па како мислите да се ми остали поздрављамо сатима и лудујемо клиповима и стичемо нова другарства док ви шљамујете сајт???
Па бре има овде жена што би мужа да нађу, срам вас било.
Pff... ti dupeta boljeg ženskog teško da ćeš više videti. Ne, ti NEĆEŠ videti boljeg dupeta, pa kakvo god da je.
Ovaj kad sedne na stolicu stomak mu se talasa još par minuta. Oscilira sleva na desno.
arte pazi, neka možda i nađe muža, ali šiva može samo da sanja.
očigledno me nisi dugo gledala. ovakav kakav je, više nećeš u životu videti. možda u snu.
šiva ima pačije noge. hoda kao da sujoj butine konstantno ojedene ili kao da je radila nešto za pare. kurva.
Ta mi je deformacija od tebe ostala, idiote. Morala sam da stajem u nadrealne poze, samo da bi ti uspeo da uđeš... Smotani.
Njegov stepen spletenosti i smotanosti je toliki da sam kondome uvek ja otvarala i nameštala. Njemu uvek sklizne iz ruku, čak i kad uspe da ga okrene na pravu stranu.
inače, to što šiva priča je zbog činjenice da 24 sata dnevno toliko zdiba na duvan da su me pekle oči i grčile mi se ruke. jadan onaj ko na tebe naleti, hodajuća pepeljaro.
e da, šiva se znoji ispod pazuha kao muškarac.
Mhm... On plače kao žena. Izuzmimo to što uvek plače posle seksa, on plače svaki put kad mu nešto iole nije po volji - kad nestane čvaraka ili slanine u frižideru, kad mu u toaletu ispadne toalet papir, kad mu se pocepaju čarape... I nema tu naviku da ujutru opere zube, tako da bolje hodajuća pepeljara, nego hodajući beli luk.
šiva nema ukusa i nema mere. ovo je možda počelo kao zajebancija ali sada stvarno više nema smisla. izmišljaš. perem zube.
kosa ti je kao iskrzana metla.
Ja izmišljam? Idi pokri se prljavim ušima i javi mi se kad se budeš doveo u iole podnošljivo stanje, ako je uopšte moguće.
e hajde stvarno, nikome nije zanimljivo ovo da čita. ne obraćaj mi se više nikad nikad nikad. ili barem dok ne skrešeš taj tvoj nabujali kvazi umetnički ego na neki normalan nivo. nije mi jasno šta ti uopšte pokušavaš. kozo laprdava.
Surovi, dobrodoša' u klub drkadžija i onaninatora! Bači petaka (znači pet puta bez vađenja iz ruku). :)