Kako izgleda u realnosti?

1. Ja barem imam potencijala da razvijam svoju umetničku ličnost, samim tim i razlog za "nabujali kvazi umetnički ego", za razliku od tebe, kreativca u pokušaju. Maco, kad za nešto nisi rođen, jebiga, to je kraj, pomiri se s tim da sve radiš lošeg kvaliteta. I svoje frustracije ne iskaljuj na meni, ljubomorni kompleksašu.

2. opaaaaa...
    ma uživaj. i sama znaš dobro da JA ZNAM.

3. Znam, dovoljno znam.

4. Jebote. nisam zna da je http://vukajlija.com/recnik/autori/453 tako dobra riba i da je čak i igrica napravljena po njoj.

http://image04.webshots.com/4/8/63/87/164686387lVhnoV_ph.jpg

5. Sačekaj, izgubi se slika.

6. Neće nešto, zabagovalo.

7. A sta mislite, kakav sam ja?

8. ti s debeo, volis da pijes i vozis kamion

9. I pomalo mrtav, zaboravio kolega da napomene.

10. Prvi put vidim ovu temu. A pola ste pobrisali, bas ste pripadnici homoseksualne populacije, tj. pederi.

11. Tulumbac, dako ja tebe zviznem lepezom sa Svarovski kristalima i lila boje, pa ćeš viđet' ti ko je peder.

12. Sve nekako i da shvatim, ali sto mrtav?

13. Mozda ovo "Cutura" povlaci za sobom neke konstatacije o unistenoj jetri, sta ja znam... :)
    Tulume, a ako mu jos dobacim neki dzempercic lila boje da te udavi s njim, vidices ti...

14. Мислим да је Нео преамбициозан и да покушава да учини много штапем и канапем иако зна да му тај авиЈон никада неће полетети.
    Ако смем да кажем своје мишљење :Д

15. En Doteru, pa ođe se tuđe mišljenje cijeni i poštuje, naravno da mo'š da ga podijeliš s nama. Zajebavam se, koga boli kurac za tvoje mišljenje. :)

16. Kako mene zamisljate? (nadam se da me ne zamisljate dok mastrubirate kao ja vas)

17. Evo ja da opisem sve clanove s kojima sam imala nekakva posla(nema veze sa seksom):

Nemanja_Proud to be-turbonarcis,nacionalista,psihodelija(obratite paznju na samo jednu definiciju),mamina maza(def.ljubi ga majka)
    thunder_templar-vecito razocarana osoba
    Barracuda-hodajuci smajli(molim da to neko definise)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.