Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
zamišljam olanika kako mi drka kurac
E Oghma Infinium. 20 leta, okrugla glava, duga smedja kosa, voli hemiju. Metar osamdeset. Ne pije, ne puši. Prebolela veliku ljubav iz srednje.
Truleks O B J A S N I O
ma tripuješ brate, možda sam malo kontroverzan lik pa idem na kurac ljudima pa me pljuju na sve strane ko i ti sad, pa se diže prašina i ispada da sam ja neki atenšn hor
E, ladno pogodi poprilično, ko otvorenu knjigu da čitaš, xexe, dosta si blizu, 22 i 160, ostalo stoji, ovo srednja malo đene-đene. Kripi, veri kripi.
Ne mogu poći sebi a da te ne zamislim kao džinovsko tentikl čudovište, ili nekog lika u crnom u nekoj mračnoj sobi, možda duge kose. lolčić
E, Truleksa sam zamišljala nekad kao žensko, nekad kao muško, ne znam zašto.
Znam ja, zato što je šimejl
Ogmu zamišljam kao emo alt cavu koja se loži na telegentne momke, a na kraju će se udati za ćelavu sirovinu što nume da sklopi prosto proširenu rečenicu i šamara je svako veče dok mu skida er maks pa zavrće adidas trenerku i pere noge u lavoru
ovo tako realno zvuči
Ni emo ni alt, ovo telegencija đene-đene. Znam ja da me on voli, ne udara me po glavi. ♥
Kao i tvoji menstrualni doživljaji.
Ako nisi ni emo ni alt, onda si alt alt. Nešto tipa anti- antifa :* u pičić
Ma nit je sneg nit su labudovi, klasična zadrigla vukajlijašica, sve su iste, šta ima tu da se pogadja. Ko i Crnogorci.
Oghma infinium: Ne voli da se šminka, ne voli da ide kod frizera. Ima muške fazone, voli superheroje. Mrzi drugarice koje su u nekom klanu, više voli da zableji sa ortacima. Od sutra kreće da trenira i vežba, ali nikako da krene.
Veruj, grešiš.
slično je govorio Bushido
Ajmo još
šta je sa nevinim ljudima? čim pomeneš jebanje kao da si ih prstom u oko ubo. Evo jedna psihološka začkoljica: kog god se nešto uzjoguni kad se pomene jebanje (olanik, čak) posle se ispostavi da je nevin. RADI 100% PROVERENO LAJKUJ I SAZNAJ
HAHAHAHAHA WI STE TOTALNO LOODI DECHXACI ZA D0M0WINU S TITOM NAPRIJED
зовеш се јелена јелена
http://www.udarno.com/wp-content/uploads/2012/10/jk090.jpg
за добрим коњем прашина се дише бич
боље да причају лоше, него да те уопште не помињу мацо