Kako izgleda u realnosti?

1. Sorry, ali tvoj avatar me podseća na one znake iznad ženskog wc-a, tako da sam u nemogućnosti da zamislim išta više od ogromnih wc vrata za kompjuterom. ;)
    http://farm3.static.flickr.com/2162/2045107346_a275a3eec5.jpg?v=0

2. Немам појма зашто, али ја севаста замишљам као лика који има доста другарица. И тим другарицама прича све своје проблеме. Стварно не знам зашто те повезујем са другарицама... :)

А мене ?

3. хахах прешироке :) Па и не баш, на мојих 76 кг и 192 цм :)

4. kakav utisak ja ostavljam? kako zamišljate mene?
    Živo me zanima.

5. Ja mislim da si pajdoman.Ali dobrog srca.

6. Pajdoman dobrog (zdravog) srca? Ljiž, kakva su ti pluća?

7. http://vukajlija.com/recnik/autori/8703

Србин међу Ирцима. Смеје се на послу док седи за рачунаром, а колеге, Ирци, се само згледају. Чита нешто на њима непознатом и тотално замршеном и грубом језику и гледа неке "као" смешне слике и повремено прасне у смех. Мистериозна личност. За Ирце, наравно. А пошто ја нисам Иркиња, могу да кажем да ми Келт изгледа као једна ведра и весела особа која не мари много за то шта други мисле о њему. Посебно ако су у питању Ирци.

8. @gvozdenovic :)) kome bre ti kazes da je dobrog srca?
    @marijana - srbin medju ircima a irac medju srbima. izgubljen u vremensko prostornom sistemu evrope. :) prevodim im ponekad neke zajebancije odavde (sto mogu da se prevedu) i mogu da ti kazem da im se svidja.

9. Љижанине, јбт имаш исто кила и исто си висок као ја.

10. :) jedete li bre vi ljudi nešto? ja sam 7-8cm niži od vas, a bar 10 kila teži.

11. hahaha
    ANOREKSIJA:)

12. Celt, ja sam 185cm, 88kg. Al' ja sam iz Vojvodine. Ovi Beogradjani...ma! :))))

13. Једем, бре, као ненормалан! Имам и трип да стално гледам енергетску вредност на производу, да буде што већа. :) Али неће да се лепи.

14. Au crni džimi. Pa evo par saveta da krene da se lepi ko nenormalno:
    1. Zajebi baskete, fudbalice i ostale sportove. Kad god bi malo bacao loptu na koš, ti popij jedno pivo da te prodje.
    2. Pešačenje nikako. To je glavni problem kad pokušavaš da dodaš neko kilo. Kad god ti dodje da se prošetaš, ti popij pivo da te prođe.
    3. Kad izadješ nemoj da juriš ženske, ili daleko bilo da ih menjaš. One troše mnogo kalorija. Kad god ti se digne, popij par gajbi piva da prođe.
    4. Često pij pivo.
    5. Ili, jednostavno, oženi se.

15. Vama nema pomoći gosp. Page, sem ako niste dete, te možete da povećate mišićnu masu visoko energetskom hranom i sportom, ostaje Vam samo da jedete prženu slaninu i slično xD

16. Deco, a kako zamisljate Paju Cuturu, tj. mene?

17. @целт: Приметио сам да управо кад имам интензивне физичке активности и могу да добијем неку масу. :) А пиво пијем интензивно. А практично сам и ожењен.
    @Кристин: То и гледам. Само што више калорија.
    @Паја: Ја мислим да Паја има једно 25 кг вишка на својих 2.10 и воли да седи пред компом по цео дан, једе чварке и кавурму и цепа пивчугу.

18. @Jymmy Page:Ni nalik.

19. svidja mi se ovo. 'ocu i ja xD
    a prvo da kazem za neke ljude ja:
    Kurd (vidim da o njemu svi pisu)- pravi tata, duhovit, odgovoran, voli da pije rakiju
    Piro - metalac :D, ima dubok glas, nezan neki covek, visok, ozbiljan
    Surovi - mnogo kreativan lik, pametan, cutljiv, sam
    Barracuda - bas dobar batica, pametan za svoje godine
    ne znam dalje. ako sam nekog zaboravila (ma da l' nisam :D) ..

20. http://vukajlija.com/decko-sa-dugom-kosom
    PS: nisam visok. Metar osamdeset. Zadovoljan visinom ali nisam visok...
    http://vukajlija.com/govor/nek-kaze/24135
    Ostatak LOL! :D:D:D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.