Kako izgleda u realnosti?

1. Mogu samo za neke da pretpostavim.
    Kurd-klasican Srbin koji radio u nekom drzavnom preduzecu,vozi juga,pusi ko cunak,nesvrseni student,voli kafanu i tako te stvari..

talentovano_glup-neki matorac koji misli da je pametan al nezna nista o zivotu,zalutao verovatno u neku sektu i sad samo kenja nesto,nesigurna osoba,verovatno ima mali kurac.

2. Uffff.... Bilderu, previše lako. :P
    Ajd' ne bih da započinjem da te prozivam, treba da izađem u petak.... :)

3. L@ki....

Sve si pogodio, ali SVE!...Osim za Yuga(volim malo skuplja kola)!:-))) Državna firma je bila toliko državna, da nije bila državnija moguća u to vreme, čak joj je i ime počinjalo sa "Državna...":-) A čak i fakultet nisam završio na vreme, kad je trebalo, pošto sam otišao u rat, pa sam ga posle završio, uz rat....pa mu tehnički dođe da si i tu bio u pravu!

Nisi ti baš tako nepronicljiv, znaš! Od svih do sada si na 90% tačnosti, makar po mom mišljenju! Daleko iznad proseka!:-)

@Euterpa

Tako je...tata, mada sam skoro zavistan od Ginis piva. Od žestokog, 100% imaš pogodak, dobra šljiva, daleko ispred Remy Martena i ostalih zajebancija!:-)

4. Znaci, da resimo misteriju Kurda:
    klasican Srbin koji radio u nekom drzavnom preduzecu, pusi ko cunak. Fakultet nije završio na vreme, kad je trebalo, pošto je otišao u rat, pa ga posle završio. Vozi nekog bezveze Forda, druzi se sa Ircima i voli ginis pivo (logicno). Gastarbajter je, i verovatno drzi neku kafanu tamo. Celav je i krupan, pa vata strendzerke na foru opasnog lika iz Srbije, koji je bio u ratu i prosao mnogo toga u zivotu (ne kazem da nije). I uspeva mu, zato sto one to vole. Sa druge strane, pritiskaju ga svi za zenidbu, ali on je resio da jos par godina stekne kapital, a posle ce da se ozeni nekom odavde. U medjuvremenu se zeza na Vukajliji usled viska vremena, a kada ga najzad ne budemo vise vidjali ovde, znajte, ozenio se.

5. hehehe. kad budem dosao nekad u lux, svracam u kafanu :)
    nadam se da imate srpske specijalitete

6. Pa pogledaj jelovnik, malo bolje....:-)))))

7. Assiette balkanique
    Sarma
    Tavcé gravcé
    Punjene paprika
    Cevapcici na kajmaku

:))))

sad ce me nateras da hvatam avion odavde

8. Pa jel' ti sad jasna poJenta kafane? :-)))

9. cackas gastarbajtere bas tamo gde treba a?

10. Rayan air piči iz Irske na Findel(Lux) za neke bezveze pare, koliko pamtim...recimo oko 60-70 eura je povratna!:-)

11. bezveze, bezveze, al mnogo za jedan rucak :)

12. Naravno...ali ako pođeš točkovima prema domovini, a ideš na Dover, čak ti je prolaz kroz Lux najbliži put ka kući!:-)

13. boze zdravlje...

14. Razumem te 300km/h...

15. Kako vi svi vidite mene?

16. Ko Moćnog rendžera...ljubičastog!

17. Ja nikako. Možda ako mi daš MSN i ako imaš veb kameru ću te bolje viđet'.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.