U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mogu samo za neke da pretpostavim.
Kurd-klasican Srbin koji radio u nekom drzavnom preduzecu,vozi juga,pusi ko cunak,nesvrseni student,voli kafanu i tako te stvari..
talentovano_glup-neki matorac koji misli da je pametan al nezna nista o zivotu,zalutao verovatno u neku sektu i sad samo kenja nesto,nesigurna osoba,verovatno ima mali kurac.
A ja?
Uffff.... Bilderu, previše lako. :P
Ajd' ne bih da započinjem da te prozivam, treba da izađem u petak.... :)
rofl xD
L@ki....
Sve si pogodio, ali SVE!...Osim za Yuga(volim malo skuplja kola)!:-))) Državna firma je bila toliko državna, da nije bila državnija moguća u to vreme, čak joj je i ime počinjalo sa "Državna...":-) A čak i fakultet nisam završio na vreme, kad je trebalo, pošto sam otišao u rat, pa sam ga posle završio, uz rat....pa mu tehnički dođe da si i tu bio u pravu!
Nisi ti baš tako nepronicljiv, znaš! Od svih do sada si na 90% tačnosti, makar po mom mišljenju! Daleko iznad proseka!:-)
@Euterpa
Tako je...tata, mada sam skoro zavistan od Ginis piva. Od žestokog, 100% imaš pogodak, dobra šljiva, daleko ispred Remy Martena i ostalih zajebancija!:-)
Znaci, da resimo misteriju Kurda:
klasican Srbin koji radio u nekom drzavnom preduzecu, pusi ko cunak. Fakultet nije završio na vreme, kad je trebalo, pošto je otišao u rat, pa ga posle završio. Vozi nekog bezveze Forda, druzi se sa Ircima i voli ginis pivo (logicno). Gastarbajter je, i verovatno drzi neku kafanu tamo. Celav je i krupan, pa vata strendzerke na foru opasnog lika iz Srbije, koji je bio u ratu i prosao mnogo toga u zivotu (ne kazem da nije). I uspeva mu, zato sto one to vole. Sa druge strane, pritiskaju ga svi za zenidbu, ali on je resio da jos par godina stekne kapital, a posle ce da se ozeni nekom odavde. U medjuvremenu se zeza na Vukajliji usled viska vremena, a kada ga najzad ne budemo vise vidjali ovde, znajte, ozenio se.
Kao neku kafanu sa ovakvim menijem?
http://www.gastronomie.lu/index.php?browse=resto_x&id=2568
hehehe. kad budem dosao nekad u lux, svracam u kafanu :)
nadam se da imate srpske specijalitete
Pa pogledaj jelovnik, malo bolje....:-)))))
Assiette balkanique
Sarma
Tavcé gravcé
Punjene paprika
Cevapcici na kajmaku
:))))
sad ce me nateras da hvatam avion odavde
Pa jel' ti sad jasna poJenta kafane? :-)))
cackas gastarbajtere bas tamo gde treba a?
Rayan air piči iz Irske na Findel(Lux) za neke bezveze pare, koliko pamtim...recimo oko 60-70 eura je povratna!:-)
bezveze, bezveze, al mnogo za jedan rucak :)
Naravno...ali ako pođeš točkovima prema domovini, a ideš na Dover, čak ti je prolaz kroz Lux najbliži put ka kući!:-)
boze zdravlje...
Razumem te 300km/h...
Kako vi svi vidite mene?
Ko Moćnog rendžera...ljubičastog!
Ja nikako. Možda ako mi daš MSN i ako imaš veb kameru ću te bolje viđet'.