Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
I onaj čupo Savo izbosne. A ja šejtana, 'vamo se pretvara da je pravoslavac i srbin. Izbosne. Dobar čoek.
Riha ne izgleda u realnosti.
cupav neuredna brada, rokenrola u nastajanju
Kosmo, nemoj da se srdiš. Čim dobijem pečat, prepisaću ti ogromne doze Bendže (Bensedina) toliko da možeš non stop da spavaš. :)
SteVo, izvini, nisam video pitanje. pišanje nakon ejakulacije je loše samo ako to vršiš direktno u nju (pričam pod uslovod da nisi gej).
Inače, smatram da pisanje nakon ejakulacije čak i dobro, jer izbaci zaostalu semenu tečnost pa je manja šansa da fasuješ neku bakterijsku upalu, tipa triper.
Leprikona ne zamišljam. On je svuda oko nas.
Glavni - klasična posavska džukela, đilkoš da ne kažem. Golema duša, tjelesina, muda, a bogami i gloova. Jedan od ljudi koji kao klinac u disku nije stidljivo nadlanicom ovlaš prelazio preko ženskih dupeta, nego beskrupulozno vatao direkt zapičku nastojeći još pri tom da nekako krne srednjaka kroz helanke. Domaćin.
Главни - мрцина која сагиње главу кад улази на врата. весељак, прелџија, воли да части и жена му не замера толико. Нино мен!
ДВејвРајдер - сержио таћини лик.
Росонери - мршав лик, средње висине, мала брада.
Дилан Дог - Кнез.
Риха Дисидент - мартинке, пилотска јакна, камуфлажне панталоне.
Vi ste omašili temu čini mi se.
Pa nije poenta zamišljati nekoga fizički, većina je već nesebično podelila sa drugima sebe u svakoj pozi, nego onako...duševno
duševno su svi maniti, tu nema rasprave
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/75308_182861795189353_972365962_n.jpg
Vidite ljudi go Nino
Zamišljao sam neke Vukajljašice. One trče u daljinu, smeju se, šarene haljinice lepršaju pa otkrivaju bele butine, a ja kao širim ruke i dozivam ih, a one me ne vide. Mirisala im je koža na neubrane jorgovane... ili mi se samo tako učinilo. Posle sam sebi rekao - nema valjde od ovog.
Pa Lukse kad si duševan.
Hahaha...igrom slučaja dotičnog poznajem, kao i njegove....cela porodica je ovako uobražena. Neću da ovo ispadne kao neko vređanje, al svima vama koji mislite da mali troluje, ne troluje...bar ne za ovu izjavu...jer su mu i roditelji ovako puni sebe, majka voli da mu ističe u svakoj situaciji svoju profesiju gledajući na druge posprdno...dok mu je otac ''žena u porodici'' koji se ne pita ništa iako žive u kući njegovih roditelja koju je nasledio...al manji je od makovog zrna jer zarađuje manje od keve i manje je obrazovan. ...tako da se svaka rasprava završava sa ''ćuti, ja sam doktorica''...Ono je žalosno gledati kako u nekom društvu ta žena kinji tog čoveka...mada je i on od onih, kad nanjuši da čovek nema škole odma diže nos nebom pod oblake..jadno i bedno.
tako da, smarate jebeno vi što se ložite da on troluje bilo koga...ja sam do sad ćutao i nisam ga nikad dirao al mi ga je pun kurac više...ovako se malom smeju i zapravo ljudi u njegovom okruženju, još i gore...normalno mamička mu puni glavu da je to zato što su ljubomorni na njih :0
Petre, prosvetli me. o kome pričaš? da ne vrtim sad
zar je neko sumnjao da ću da promenim avatar
O jahaču Agija... pardon, talasa.
The AggieEasyRider
pričam o TheDogCockRider-u
Ne znam zašto...ali Brucea zamišljam kao Nikolu Kojo...
Natnat kao sitno malo nježno stvorenje....tipa kineskinje, ali u plavom izdanju...
Kosmo...sorry draga, ali mislila sam da si starija (valjda zbog slike u avataru)..pa kao starija činila si mi se onak kao ozbiljna...stroga...pedantna...nešto kao Bree iz Kućanica...
ooouh... Teško je opisati kako sve zamišljam Komad1795.
Guza Rozga, usne Severina, grudi Ceca, lice Emina Jahović.. Izvandredan smisao za humor, topla, prijatna, otvorena, nežna, krhka, samostalna, vedra, nasmejana, zavodljiva, senzualna...
Prelepa i predobra.
Uh