TheWaveRider
Riho, ne vredjaj mi profesiju.
Nisam ja tamo neka nižerazredna sestra koja prazni 'gusku' pacijentima... Ja se ipak školujem za lekara.
Са оваквим ставом од тебе никад добар љекар бити неће. Прво, тек си уписао факултет, тако да имаш још много столица да ознојиш док то и постанеш. Међутим, то што ћеш добити диплому неће значити ништа ако свој посао будеш обављао са погрешним мотивом. Ако будеш уобразио да си супериорнији од свих, никад ништа од тебе. Љекар треба да је доступан свима, од сељака до официра, да је способан да се свима прилагоди. И наравно, не треба бити љекар да би ти се неко због тога да се истиче престиж и храни его, треба бити љекар због племенитости тог позива. Да би био добар љекар, мораш бити добар човјек. Ако то ниси, џаба ти све. Промашена професија. Надам се да ти увиђаш ово што написах, за своје добро.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pacijenti stari Lazarević Laze.
Riho, koji si ti panglu, tebra.
axaxaxaxax, ovaj napisao "guska" a ovaj drugi "sade", a i slike forumasa su ludeee,,,.
Lahva torima, živ bio.
Kako kao budući lekar možeš tako sa nipodaštavanjem da govoriš o tuđoj medicinskoj profesiji, koja god da je?
otiš'o...ja kažem da će da napravi nešto sa sobom, labilan je, a niko mi ne veruje...
Kosmo, šta se jediš. :*
ma ne jedim se, sestro, nego jašu ovog vejva...ja hoću da ga spasim. on se svađa.
sad ga svi napali, obesiće se o kvaku neprihvaćen i neprilagođen, a sve ovde boli kurac...
Ne mož' ceo svet da spasiš, bre. Mani se tog posla, viš da ne ide.
ma vidim, dižem ruke...
Kosmopolita
http://caution.files.wordpress.com/2008/08/ugly_girl.jpg
Riho, ne vredjaj mi profesiju.
Nisam ja tamo neka nižerazredna sestra koja prazni 'gusku' pacijentima... Ja se ipak školujem za lekara.
Са оваквим ставом од тебе никад добар љекар бити неће. Прво, тек си уписао факултет, тако да имаш још много столица да ознојиш док то и постанеш. Међутим, то што ћеш добити диплому неће значити ништа ако свој посао будеш обављао са погрешним мотивом. Ако будеш уобразио да си супериорнији од свих, никад ништа од тебе. Љекар треба да је доступан свима, од сељака до официра, да је способан да се свима прилагоди. И наравно, не треба бити љекар да би ти се неко због тога да се истиче престиж и храни его, треба бити љекар због племенитости тог позива. Да би био добар љекар, мораш бити добар човјек. Ако то ниси, џаба ти све. Промашена професија. Надам се да ти увиђаш ово што написах, за своје добро.
Vejve hrani VEJVE BRANI SRBSKE ZEMLJE SRBSKI ROD
Zamisljam Mitketa kao mog đeda Grubana.
DOBAR SAVJET ZLATA VRIJEDI, MITKE!
Не знам сад какав је ђед Грубан, ал' вјерујем да си хтио нешто позитивно да кажеш везано за мене.
Htio je da te uvrijedi i da ti kaže da si šupak tj. da si crnogorština.
Puši kurac Riho :*
CRNA G0R0 SESTR0 MILA ZDRAW0 I TI SNAMA BILA
BOSNA I HERCEGOVINA SVETOG SAVE DEDOVINA