Kako izgleda u realnosti?

1. Debeljko kačio glavni pre par strana taj gif u tom kontekstu meščini. Mi izneverovali.

2. све за тебе срцко :*

3. Добро је, Боксеру, ја се уплашио да сте заборавили на мене :(((((

4. Добро је, Боксеру, ја се уплашио да сте заборавили на мене :(((((

Dal si lud jbt, taman sposla.

5. Kosmo, nemoj da se srdiš. Čim dobijem pečat, prepisaću ti ogromne doze Bendže (Bensedina) toliko da možeš non stop da spavaš. :)

na ovo moram da odgovorim...
    pošto je tvoja mamica imala para za bacanje da ti da da kupiš dobro ocenjen nalog na vukajliji, verovatno će da ima i da ti kupi diplomu...a i radno mesto u nekom seoskom domu zdravlja.
    već sad me strah od dana kad ćeš ti, tako retardiran, da počneš da ordiniraš terapiju ljudima kojima je neophodna ozbiljna medicinska pomoć...ko li će tebi da pokloni taj pečat i da te mučenike nosi na duši...

Kosmo...sorry draga, ali mislila sam da si starija (valjda zbog slike u avataru)..pa kao starija činila si mi se onak kao ozbiljna...stroga...pedantna...nešto kao Bree iz Kućanica...

komad, srećo, izvini što nisam starija...ahahahaha bree...

rejven, poređenje sa džeki mi uopšte ne smeta...

6. Pravo da ti kazem, nisam gledala seriju, samo sam videla poster par puta.
    Izvinjavam se ako je Dzeki neki pljas od zene. :)

7. ma narkomančina...al volim glumicu.
    iako je od mene starija bar 15 godina.
    nikako mi nije jasno zašto svi ovde misle da imam pedesetak godina...jel stvarno takav utisak ostavljam?

8. Ozbiljno, imas taj "mama" stav, stroga ali brizna. :)

9. jebi ga, imam veliku decu...prvo rodila u 21oj...navikla da vičem i solim pamet....

10. Ozbiljno, imas taj "mama" stav, stroga ali brizna. :)

http://i.imgur.com/RinqbsQ.png

11. ahahaha jel ovo zorica il' mira, meni su iste...

12. Trebalo bi Zorica, nema Metalac šerpu u ruci.

13. C. Konte Zira zamišljam kao bucmastog tipa, rumen, podignutih obrva i dobroćudne face, proćelav malo.

14. ako je ovo count, sad ću da mu plusiram sve što je napisao...

tačno, bez šerpe je zorica...

15. Ovo lord Voldemor? Ništa bolja frizura ni sa kosom...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.