Kako izgleda u realnosti?

1. Ja ga baš kao Hitklifa zamišljam.

2. Hahaha...igrom slučaja dotičnog poznajem, kao i njegove....cela porodica je ovako uobražena. Neću da ovo ispadne kao neko vređanje, al svima vama koji mislite da mali troluje, ne troluje...bar ne za ovu izjavu...jer su mu i roditelji ovako puni sebe, majka voli da mu ističe u svakoj situaciji svoju profesiju gledajući na druge posprdno...dok mu je otac ''žena u porodici'' koji se ne pita ništa iako žive u kući njegovih roditelja koju je nasledio...al manji je od makovog zrna jer zarađuje manje od keve i manje je obrazovan. ...tako da se svaka rasprava završava sa ''ćuti, ja sam doktorica''...Ono je žalosno gledati kako u nekom društvu ta žena kinji tog čoveka...mada je i on od onih, kad nanjuši da čovek nema škole odma diže nos nebom pod oblake..jadno i bedno.
    tako da, smarate jebeno vi što se ložite da on troluje bilo koga...ja sam do sad ćutao i nisam ga nikad dirao al mi ga je pun kurac više...ovako se malom smeju i zapravo ljudi u njegovom okruženju, još i gore...normalno mamička mu puni glavu da je to zato što su ljubomorni na njih :0

U jeboteeee, moram te prijaviti za odavanje privatnih informacija...

na ovo moram da odgovorim...
    pošto je tvoja mamica imala para za bacanje da ti da da kupiš dobro ocenjen nalog na vukajliji, verovatno će da ima i da ti kupi diplomu...a i radno mesto u nekom seoskom domu zdravlja.
    već sad me strah od dana kad ćeš ti, tako retardiran, da počneš da ordiniraš terapiju ljudima kojima je neophodna ozbiljna medicinska pomoć...ko li će tebi da pokloni taj pečat i da te mučenike nosi na duši...

Bolje i tako, nego da si mi je majka neka osoba poput tebe...

3. Počinjete opasno da me opterećujete sa ovim prepucavanjem. Boli me žuč i nervozan sam pa vas lepo molim da prestanete dok sam još pod uticajem analgetika.

4. Bolje i tako, nego da si mi je majka neka osoba poput tebe...

ja da sam ti majka, tukla bih te usranom motkom...ili bih se obesila o žalosnu vrbu što sam tako nešto rodila...

5. Ček kosmo kažeš da je rajder realan.
    Rajderu znači pada u vodu i promil verovatnoće da si samo loš trol :(

6. izvini, bruce, ovo je jače od mene...

evo neću više, samo zbog tvoje žuči...

7. Count Zero, jesi li ti isti Hitklif?

8. Nego kosmo jel rajder i u ril lajfu edipovac ili takav utisak ostavlja samo online?

9. E da, Count Zero...

Jako visok i mršav čovek, zašao u četrdesete...
    Nosi naočare, i ima veliku ćelu na glavi, a veoma maljave ruke... Ne znam zašto, ali tako ga nekako zamišljam, kad nije hteo da baci sliku na ono temi sa fotografijama...

Inače, mnogo kul lik, uvek spreman za sprdnju i dobru zajebanciju sa osmehom koji ne skida sa face. Kontam da ima dva deteta i da je veoma kul i opušten ko ćalac...

10. Sta ima ja koji kurac da zamisljam kojekude.

11. И ЋЕЛАВ ЈЕ.
    Прочитајте први пост.

12. nije poenta da opisujete nečije osobine ili štajaznam kakav je čovek, nego da opišete kako ga fizički zamišljate

13. Malu vidru zamišljam ko jednoredni berač kukuruza pošto otprilike ima toliki razmak između jedinica. Inače to me pali i slatko mi je.

14. хахахахаахах, ТО
    удари ми на највећи комплекс
    јебени размак, колико га само мрзим
    и сви који кажу да је слатко, ЛАЖУ

15. To nešto tek sad videh da je Zero stariji. Ja sam njega ladno zamišljala kao lika od najviše 21 godinu, možda i mlađeg i da ne znam iz kog razloga ima malo dužu, belu kosu. A Seja goveda sam zamišljala kao lika od oko 40 sa malo izraženijim stomakom i proćelav, baš ništa nisam pogodila.

16. smorka, kako mene zamišljaš :)

17. He, fizički nisam baš ko Hitklif, ali vidi se da ste skužili tu neku duševnost, koja ume da zabalansira na granici patetike.

Hitklif, hahahah..
    Taj snažan pogled uperen u gust oblačni sistem koji se približava iz pravca severoistoka i donosi patnju. Lajk it

18. Гуги ти си качио слике, али контам да је Сморка и ту фулала...
    Едит: Више људи ми је рекло да личим на Ђовака

19. Kaunt Zero je meni Vudi Alen. Nemam pojma što imam taj trip.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.