Kako izgleda u realnosti?

1. Tebe sam zamišljala kao Hausa, bukvalno, pošto si njega imao na slici. tebe i Rihu sam skroz kao avatare zamišljala, Rihu i dalje iako sam mu videla sliku. Tebe ne, jer sad imaš Stripija jezivog, pa me malo plašiš, jebiga. lolčić

2. rajderu za tuđe privatne fotke se banuje trajno :)

3. хахахахаахах, ТО
    удари ми на највећи комплекс
    јебени размак, колико га само мрзим
    и сви који кажу да је слатко, ЛАЖУ

Kati vidim noge ko u centarhalfa iz beton lige u kombinaciji sa dupetom mesnatijim nego butovi čokleta od 4 mjeseca, dugu crvenu kosu, trepavice duže od slamki trkitala krajem jula i jaranski osmjeh koji spaja ušne rese, teško se suzdržim da se ne zaljubim u tebe.

4. E, Dilana Doga i Zera sam mešala ranije, isti su mi, znači imaju oko 21 godinu najviše, neki mističan, zajebantski pogled, dužu belu kosu, kožni kaput i stalno se smeju.

5. Hahahah meni Gugi je ladno doktor House sa motivima Jovance iz put oko sveta

6. Ххахахахаха главни, главни.

7. Kajtezzz

Hahahah meni Gugi je ladno doktor House sa motivima Jovance iz put oko sveta

taj rad

8. pa liči, samo što ne šanta ko Haus :)

9. rajderu za tuđe privatne fotke se banuje trajno :)

Uh, jebote.... ja ovo nikad ne bih napisao... definitivno bih dobro porazmislio pre ovakvog posta, al ajde... :/

10. па вејви :(((

11. pa liči, samo što ne šanta ko Haus :)

E, tebe više ne mogu da zamislim kako normalno izgledaš, propaganda, jebiga. :)

12. E, Dilana Doga i Zera sam mešala ranije, isti su mi, znači imaju oko 21 godinu najviše, neki mističan, zajebantski pogled, dužu belu kosu, kožni kaput i stalno se smeju.

Ladno si me zamislila kao Džima Džarmuša :)
    Mada, imam malo više od 21, dužu kosu koja nije bijela. Kožni kaput sam okačio o klin i smejem se, naravno da se smejem! :)
    http://media.salon.com/2009/04/story15.jpg

13. To je to, ten je savršena boja, samo kosa duža i pokriva malo više čela. :D E, sad i jedan i drugi ste takvi. x)

A Brus mi je posto Anakin, i to onaj emo fazon, sam je kriv zbog hipsterskog emo avatara.

Uh, jebote.... ja ovo nikad ne bih napisao... definitivno bih dobro porazmislio pre ovakvog posta, al ajde... :/

http://www.planetaurbe.com/wp-content/uploads/2013/07/jackie-chan-wtf-face-meme-i92.jpg

14. ček, ček, jel taj vejvrajder onaj lik što je nekome platio da mu da profil? hahahah kakav pičkopaćenik!

ja ove klinkice sa vuke zamišljam kao ribe sa okrnjenim lakom na noktima, predominantno hipsterski nastrojene, dolaze na vuku da bi bile ribe među kompjuterski zavisnim likovima. a dečačiće sa vuke zamišljam kao klasične tinejdžere sa čupavim kosama, u stalnom polu-erektivnom stanju dok su za kompom, u večnoj potrazi za sisama.... i za jedne i za druge je karakterističan osećaj "neshvaćenosti"...

15. Lemaju zamišljam kao jaku devojku (fizički), dosta ženskih a bogme i muških hormona. Kad se smeje mislim da je to naglas sa orgormnim zevom pa se vidi ona resica kako treperi u dnu grla, par plombi sa gornje strane uz jako HA HA, malo distorzije u glasu i onog ženskog mutiranja karakterističnog za žene-pušače. Dominantna osoba, zna da lupi šakom o astal, zna da podvikne mužu/momku i da nastane tajac. Mota volan kao da je servo. Psuje vozače koji su spori. Opere sudove za manje od 5 minuta.
    jesam pogodio nešto?

16. Ja Lemaju zamišljam kao strogu ženu, učiteljicu koja mi očitava bukvicu.

17. kad god pokušam da zamislim lemaju, sise mi iskoče pred oči ;(

18. LEMAJO ŠTA SEREŠ EVO JA IMAM TRIANEST GODINA I NE MISLIM DASAM NE SHVAĆEN A ŠIŠAM SE NA KRATKO. SISE NE TRAŽIM JER SAM JOŠ MALI ALI SUTRADAN ĆE ONE MENI DOLAZITI SAME JER IZRASTAM U JAKO LEPOG MUŠKARCA.

19. Кад су почеле прозивке Рајдера да пун пара, мени је прво на памет пало да је у питању неки фенсер, тј. неки Кристијано Роналдо у покушају. Иначе, познајем бар десетак таквих ликова. Конкретно, мени Рајдер не смета. Дечко изгледа ужива да га вређају, а често и сам тражи кавгу. Једино му замерам што је једном брутално извређао Радијацију и његову жену, јер то због чега је написао требало би да га буде срамота поготово што се он школује за лекара. Увреду узврати увредом, али се подсмевај ничијим личним проблемима.

А Мала Видра ме невероватно подсећа на једну колегиницу са факса која је ниска, али веома згодна, јако пргава и брбљива, а из Босне је, тј. Републике Српске.

kosmopolita
    ahahaha jel ovo zorica il' mira, meni su iste...

Зорица је. Ти поче к'о она жена из оне дебилне рекламе за млеко без лактозе: "Мени су они исти." :))))))))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.