Aaa! Pobogu vi niste normalni. Ostavi vas čovek na 5 minuta....
Uzdržaću se od detaljnog predstavljanja analize vaših prepucavanja, i reći samo da toliku količinu egocentričnosti i nesigurnosti dugo nisam video. Više o toga ni ne bi podneli.
Ok, ovo ne vodi ničemu, pa ćemo da povučemo crtu, budemo dobri i Kurd će sve da nas vodi na večeru u njegovu kafanu. :)
--------------------------------------------------------
Hm...Vule.
Znaš li, bez šale, da nikako ne mogu da tačno stvorim neku sliku koja bi mi delovala logično?:-)
Ponekad me iznenadiš zrelošću, a ponekad sasvim obrnutom nekom reakcijom.:-) Mada mislim da si dežurna pametnica u odeljenju, ako ne po pitanju gradiva i škole, ono kao glavni tip koga treba pitati za savete oko tehnike, telefona i muzike. :-)
hahaha...kurde, bas tako, oko gradiva sam solidan (odlican sam djak) ali to je neverovatno sa obzirom da NISTA NE UCIM...ceo dan sam na internetu, ili napolju, po gradu, knjige su mi k'o nove, netaknute...
al stvarno sam tu uvek za to da me drugovi (drugarice) pitaju za nesto, bilo sta, sto ti rece, tehnika, telefoni, kompjuter....ko nesto ne zna, ,,PITAJTE VULA, ON ZNA''.
a ova gore recenica ti je legendarna, da me pitas kako bih sebe opisao, uradio bih to bas tako, ponekad sam sebe iznenadim koliko imam nesto da kazem pametno, ali nekad sam bas pravi klinac!!!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
aj prekinite.
Aaa! Pobogu vi niste normalni. Ostavi vas čovek na 5 minuta....
Uzdržaću se od detaljnog predstavljanja analize vaših prepucavanja, i reći samo da toliku količinu egocentričnosti i nesigurnosti dugo nisam video. Više o toga ni ne bi podneli.
Ok, ovo ne vodi ničemu, pa ćemo da povučemo crtu, budemo dobri i Kurd će sve da nas vodi na večeru u njegovu kafanu. :)
--------------------------------------------------------
Šta mislite kako izgleda Če-vu (npr.)?
Jel' kad se probudi, ili kad je umiven i sređen?
Kad se probudi, naravno. :D
Kao Indijanca. I neozbiljnog lika
mislis http://vukajlija.com/teofil-pancic/30222
hahahah, moze biti :D ne tako! kontam da voli da pije. ali ja to mislim za vecinu clanova ovde :D
Hik! Laž! Hik!
....ne verujem... ja... Hik... tebi.... hik!
Koje je beše pitanje....?
Svi ste vi ludi.
A zasto se ovde zamisljaju samo muski?! Sad cu da vam pridodam jos nesto u opisima :P
a da se vratimo mi na mene malo a????
dekleM?? :)
mozda je malo u pravu ovaj iznad..
ali preterao si sa ovim drkanjem
Hm...Vule.
Znaš li, bez šale, da nikako ne mogu da tačno stvorim neku sliku koja bi mi delovala logično?:-)
Ponekad me iznenadiš zrelošću, a ponekad sasvim obrnutom nekom reakcijom.:-) Mada mislim da si dežurna pametnica u odeljenju, ako ne po pitanju gradiva i škole, ono kao glavni tip koga treba pitati za savete oko tehnike, telefona i muzike. :-)
hahaha...kurde, bas tako, oko gradiva sam solidan (odlican sam djak) ali to je neverovatno sa obzirom da NISTA NE UCIM...ceo dan sam na internetu, ili napolju, po gradu, knjige su mi k'o nove, netaknute...
al stvarno sam tu uvek za to da me drugovi (drugarice) pitaju za nesto, bilo sta, sto ti rece, tehnika, telefoni, kompjuter....ko nesto ne zna, ,,PITAJTE VULA, ON ZNA''.
a ova gore recenica ti je legendarna, da me pitas kako bih sebe opisao, uradio bih to bas tako, ponekad sam sebe iznenadim koliko imam nesto da kazem pametno, ali nekad sam bas pravi klinac!!!
Ma ja ti se divim...:)
što Piro?
Eto. Tako...
:D
možda bi bila zanimljiva i tema da svako napiše šta misli da drugi na vukajliji misle o njemu (kakav je i sve to). m?
Pa otvaraj novu temu!
Jel' smo beše onomad rekli da nam je forum k'o mrtav konj? :-)