Kako izgleda u realnosti?

1. Ja je zamisljam kao jedan crvenokosi devojcurak... buntovnica mala i tako to... (ne znam odakle mi ta crvena boja, al' eto)

2. dvoumio se dal da napisem ovo sto je kurd ili ovo sto s ti i na kraju obojica me pretekoste.....☺

3. Ko pre devojci...

4. a kak mene vidite sam nemojte reci mali debeli bubuljicavi cvikeras....

5. Gvozdenovicu ne moras na takav nacin!

6. problem ovog sajta je sto ima malo devojaka pa cim dodje neka svi se napale ☺

7. E lithium ja i jesam crvenokosa buntovnica pogodio si iz prve

8. Ja mislim da je slepak sa juga i da neko u njegovoj familiji ima neku njivu....čim zna za izraz "slepak"!

9. Ne lozim te!Pitaj gvozdenovica kad se bude smirio!

10. ma jok sa zapada sam.....a sta znaci slepak ja sam to onak iz zajebancije slepac↔slepak

11. "Slepak" je izraz za slepo kuče...ne krtica, već životinja koja se zove slepo kuče. Živi slično kao i krtica.

Naravno, ne mislim na slepog psa...:-)))

12. ja to nisam imo pojma....fala na informacijama....sad znam ko sam ☺

13. Rado opusti se i prekini da me predstavljaš kao nekog manijaka,molim te....samo sam izneo malo oštriji stav,nisam se polio benzinom i ne držim šibicu u ruci.

14. Ne predstavljam ja tebe,nego ti predstavljas samog sebe!
    A,da si temperamentan,jesi i to veoma!
    Volis da vices!I vodis se parolom:"Ko jace vice taj je u pravu!!!"

15. Nije gvozden nervozan lik.
    Gvozdene, svaka tema je vrlo rizicna kad 200 ljudi pisu na njoj, koliko god naivno zvucala. A svuda vrlo lako dodje do prozivanja, kad se da povod. Daleko od toga da kazem da opravdavam one gluposti sto su napisal.

-deo teksta uklonjen na žalbu autora JTU.

16. Znam samo još da stalno skuplja krompire iz okolnih njiva u neku veliku rupu koju iskopa kao ostavu, Ne bih ni to znao da nisam video za vreme nekih zakopavanja haubica povodom '99 i bombardovanja, sto kila krompira na jednom mestu u njivi, na dubini od skoro pola metra, pa mi ljudi objasnili o čemu se radi.
    Posle su upljaskali i tu živuljku, pa sam i nju video. :-)

17. hvala ti kurde sto si me prosvetlio...odlazim iz kuce, zivecu u prirodi, skupljacu krompir i bezacu od ljudi jer su neprijatelji mojoj sorti i zele da nas istrebe ☺

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.