Kako izgleda u realnosti?

1. a euterpa, o kakvoj pravdi se radi kada si ozbiljna? el si ti kalimero tip osobe?

2. Surovi je razvučen na više strana. Ima razna interesovanja, ali ni jednom se ne posvećuje potpuno. Voli lepe i neobične stvari. Kreativan je ili barem želi da bude. Mrzi stereotipe i predrasude. Voli da se druži sa opuštenim ljudima. Ne voli travu. Voli sise.

Važi li se ovo, jer baš i nije zamišljanje, nego analiza...? :)

3. da se i ja malo ukljucim

Surovi: Po meni extra lik, i meni jedan od omiljenih moderatora, pa mislim da je cool i u real life. Sto rece neko, prosecno izgleda, strucnjak za kompjutere i ostalu tehnologiju. Voli zenske i rado ih juri.

MarijanaP- nismo bas imali prilike da razgovaramo, ali to i jeste poenta, da ne znas nista o nekome, a ipak stvoris sliku o njemu. Zivi povucenim zivotom, sa muzem, mislim da je veoma prijatna i ljubazna osoba koja voli druzenje i ima dosta prijatelja kojima rado pomaze. Ima specifican smisao za humor, koji se meni uglavnom dopada.

4. Što reče neko?

FAIL.

5. Nema ovde slobode govora i prava na misljenje.

6. @Laki: Grešiš... ovde ima slobode govora, ali do određene granice.

7. Ako za nekog napisem da se ponasa ko devojcica i slicno to je preslo granicu,nemoj molim te ..........
    Ne samo to,ima mnogo kriterijuma i varijacija kada su u pitanju granice.Pa sad ja treba da se prilagodjavam.Ocu kurac....

8. Preskoči vređanje ili bar vređaj suptilnije i sa stilom. :)

9. Prelazi granicu ako je takav komentar uvredljiv za člana kome je upućen.

Član ima pravo da se žali ako se oseća ugroženim.

Ako nećeš da se prilagođavaš, ne moraš, niko te ne tuče po ušima.

10. L@ki‚ oko tog tvog prilagođavanja.
    ...Ja kad hoću da budem opasan, jak i neprilagodljiv, izađem na ulicu ili odem na sparing, pa se tamo trudim da budem opasan i jak, a ne palim kompjuter da se svađam pomoću 102 tastera na tastaturi sa ljudima koje niti sam kad video, niti ću ih verovatno videti...
    Hoću reći...razumeš? :-)

11. da se nadovežem na vuletov post, da Surovi voli ženske i rado ih juri, ali njega jure muškarci (tipa piro, neo..) od kojih se on jadan ne može ni na netu otkačiti :D

12. Ja da sam žensko, dao bih Surovom 7% popusta na usluge!

13. zar i ti sine brute, ovaj kurde?! xD
    jadan čika Marko... xD

14. Da citiram ono udruženje što im je glavna namena da ih celi Beograd bije svake godine, u isto vreme, prilikom pokušaja neke njihove parade:

"Samo istopolna ljubav je prava ljubav!" :-))))))))

15. hahahaha ako, ako, ovo je pre svega slobodna država :D

16. da nastavim!!!
    Kurd- Pravi Srbenda, voli otadzbinu, zivi povuceno, nekad je bio opasan tip, sad se smirio, duhovit i pametan covek.

Christine- Ako je ono ona na avataru, onda veoma lepa devojka, voli crtace, kompjuter i TV, momci je jure na sve strane, slusa dobru muziku, prava metalka

17. Vojadjusa - Klasican Nislija. Verovatno zivi u nekom soliteru tu kod TV5 sa zenom i dva nejaka deteta. Voli da se zajebava sa komsijama. Kad je sam slusa rock, ali voli da izadje i do kafane sa drustvom. Zajebant u drustvu, poprckuje sve, ali u principu dobra dusa. Nikako zajeban ko kratko cebe.

18. J.Z. - Banjalucanin, verovatno student tehnickog fakulteta u Banja Luci. Bistar, radoznao i cenim, dobar student.

19. MarijanaP - Nije najstariji ali jeste najzreliji moderator, tolerantna je i veoma smirena (što mnogima fali ovde :D)

vojadjusa - komšija! xD visok, crn, duša od čoveka. :)

vule - isti ja kada sam išla u osnovnu :))))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.