Kako izgleda u realnosti?

1. Zamišljam Straju kao Boga. Ali ne ovog našeg, nego starogrčkog. Sjedi na prestolu, uživa u bludu i izobilju hrane i pića, a pri svemu tome baca dobre fore.

2. Izgledaš mi kao neko kome neću dati rukoblud.

3. опа, па то се чекало!

4. forget-me pilula.

5. celt- visok lik, brada od sedam dana, puši pljuge iako voli basket

dilan dog-momak dvadesetih godina, voli da čita, u tajnosti piše roman već godinama

6. Jebem li ga, meščini da me svi vide boljim nego što zaista jesam. Internet je zakon! :))

7. Mylyca mala (ova đevojčica u suknju, ne ovi s bezbolkama).

http://www.youtube.com/watch?v=h1a4DqrA2dg

Internet je zakon! :))

*zaklon

8. Kakva je to droga za silovanje kad obeznani i uspava... Bolje da idem na groblje da kopam leševe.

9. Valdemar- momak u tridesetim, pušta retro zulufe, nosi cvikere. Završio fakultet, za vreme dosmanlijske bune uleteo u Narodnu Skupštinu pa pišao po istoj. Nakon toga sa Čedom i mašinkom provalio u trezor NBS gde je obezbedio čukunučad. Voli da kenja o kulturi, zalaže se za modernu i civilizovanu Srbiju (pa di ćeš moderniju od ove ovakve?! Izborili ste se i za više nego što ste očekivali!) Sebe smatra revolucionarom, i to oktobarskim! Peto!

10. Колико је Рајдер платио налог?

11. Sto miliona. Maraka. Njemačkih.

12. Lep,
    zgodan,
    neophodan!
    D ne govorimo koliko je pametan...

da, da, upravu ste, reč je o TheWaveRider-u...

13. Мислио сам да је Аги у питању.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.