Сурови, то можда ако си некомфориста, а овако:) Видиш бре да људу купују плазма телевизоре, кожне гарнитуре и шта ти ја зна, пичке материне, јебе се њима за духвну моћ коју би има пирамидални облик пружио, на уштрб комфора. Можда.
knjige su pravljene u obliku kuce, mislim na prave uglove, ali kad bi krenuli sve da pravimo u obliku piramida, i knjige, i police, mogli bi puno knjuga oblika piramide da poslazemo na tu policu oblika piramide koja bi lepo stojala u cosku kuce oblika piramide itd
knjige su pravljene u obliku kuce, mislim na prave uglove, ali kad bi krenuli sve da pravimo u obliku piramida, i knjige, i police, mogli bi puno knjuga oblika piramide da poslazemo na tu policu oblika piramide koja bi lepo stojala u cosku kuce oblika piramide itd
Сурови, то можда ако си некомфориста, а овако:) Видиш бре да људу купују плазма телевизоре, кожне гарнитуре и шта ти ја зна, пичке материне, јебе се њима за духвну моћ коју би има пирамидални облик пружио, на уштрб комфора. Можда.
E tu se ne slažem s tobom. Moja je stvar da li će mi kuća biti pretrpana nameštajem ili ne. Onda se vraćamo na prvu stavku - bolje se koristi prostor.
Po krevetu i stolovima ka' sav normalan svijet
Гди да спавам онда ако ми је сто заузет?
:))))
U centru piramide, u tome i jeste fora. :)
Na podu kao sav normalan svijet
Pa ispod stola, logično!
Vrh :)))))))))
sos me razume. revolucija je nužna!
http://blogs.houstonpress.com/rocks/soulbrotha_viva_la_revolucion.jpg
Ахаха! Добро је. :)
A zamislite tek tanjire, čaše .... kondome....
smatram da treba da počenmo od ovog sajta. umesto pravougaonika dajte trouglove.
Троугласти аватари?
I slovo O da više nije okruglo nego trouglasto da postane!!!
Елем, мени је професорка психологије рекла да је троугао вагинални симбол. Људи који цртају троуглове по рубовима свезака подсвесно пате за вулвом.
http://www.smedia.rs/vesti/slike/news_3666.jpg
Ово слово О тежи троуглу.
Ja crtam kuckove s rogovima i kvadrate... Šta sam ja? GeJ?