Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Idi Milice u djavola, ti si veštica!
ЈА МАЂИЈАМ КРВНИЧКИ!
Да фмн, где си нашла то за прошле животе? :) Луди чаче, прочитај молим те и скроз доле за јединицу кад ти је лични и генерацијски број и за деветку кад је биоритамски, испадосмо несносне галамџије.
Jebeš ti meni mater. :)))))))
http://vukajlija.com/forum/teme/27631-snovi-vukajlijasa-o-vukajlijasima?strana=3#post_1346792
Ali kako potrefe ovo za bolesti mamu im, tacno ima neko iz familije isto to sto meni predvidjaju...
Pa, piše mi tamo, ja sam 696, znači šestica... Pretposlednji pasus je to za javnu kuću :)
A ja sam bio brat zlog ruskog kneza koji je ubijao narod pa sam mu ja zbog toga srao, on me covek zatvorio u tamnicu, ja umro i tako... A kaze mi da ce u buducem zivotu sve lepo da mi se vrati (posto sam pozitivac, sta vec) i da cu da budem vlasnik neke korporacije. FAK JEA!
http://www.andjela.co.rs/slike/za%20sajt%20-%20pranje%20prozora.jpg
Spadoh s nogu!!!
Ha, kako je meni dojajan broj ispao!
123 - izvol'te, nadmašite. :)
Ја испадох страствен, идеалиста, Мајка Тереза и право благо за своју породицу. Мада ми генерацијски број каже да сам хировит, самовољан и размажен. А лични, између осталог, да сам интересантан, мистичан, затворен у себе и да се осећам несхваћено. Изгледа да имам гомилу дуплих налога у глави, па их на смену користим.
hvala na linku, dosta sam videla.:kme:
Niš' se ne sekiraj za ta tumačenja Stivene, meni ispade da sam uvijek u pravu. :P
Пих Лулабај, мислила сам да имаш неку деветку у себи, ал ништа :)
C. Samo progres :)
Ал добро и ово што пише ме задовољава, поготово овај последњи део :)
едит: везан за езотерију!
Mda, šesto čule i te zajebancije. :))
Meni se sviđaju prošli životi:
Vaš poslednji život koji direktno utiče na sadašnji život je da ste živeli takođe u Francuskoj i bili lični vidovnjak kralja. Doživeli ste starost srednjih godina, a onda vas je udavio na spavanju čovek koji je zauzeo vaše mesto.
A ni budući, farmaceutski, ne izgleda loše. :)
Ја испао 595, јебему матер доста ми ствари звучи реално, у доста се пронађох. Никад нисам вјеровано ни у ове бројеве ни у 'ороскопе, а увијек наиђем на прилично подударање.
ja isto taj br. i uboli su ga ko prstom u tek oprani anus!!!
Јесам одувек мрзео те Робин Худове и имао те чудне снове где сам горд и охол и палим енглеска села и побуњену рају јбт.
Дајем без надокнаде то је тачно.
U ovom životu posle dužeg razmišljanja dajete bez nadoknade. Koristite svoju moć predosećaja, jer vam ona može osmisliti bolji život.
U sledećem životu bićete ponovo sudija i delićete pravdu.
Не бих те пријавио сигурно. Ал' добро, то је ствар твоје одлуке. Само ми је мало... Ма искрено, много ми је труло да пријављујеш лика са којим си некад био близак. Скролујеш доле, игноришеш, боли те патка. И ти се мене овде на вуки звао свакаквим именима кад смо били у свађи, па те нисам пријавио.
Ovaaaaj ja postovah na ovoj temi umesto na nekoj drugoj.. do jaja
Bond genije. :)