Podijeli sa Vukajlijašima

1. Tadić gost kod Ivana Ivanovića. :)

2. Управо сам одгледао сцену у којој Стеван Галеб прво мецима зауставља две стреле које лете према њему, а онда катаном пресеца трећу. Уздуж.

3. http://textfromdog.tumblr.com

Ne pamtim kad sam se ovoliko smijala, odlični su :)

4. Pa šta fali, komentariše samo ono što mu se sviđa, ono što ne - zaobiđe. To većina ljudi radi :D

5. Kazem jer su mu svi komentari isti.

6. http://www.youtube.com/watch?v=Wuenaf3fxwE
    ТУЦИ ГОВЕДО БРЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

7. 212.200.163.182:27030 ako neko igra kanter na pub serveru nek poseti ovo. ja sam admir i to, tako da eto podelijo sam s vama

8. Bači na pevete stim nalog, da te dodam, gejze.

9. не играм ја преко стима нисам толко про лоло

10. не играм ја преко стима нисам толко про лоло

Koi si nelord lolo

11. Markić , jesi ti ovo nešto loše linkovao ?

12. Sta sam lose linkovao?

13. Rekao si da je ovaj Steva Assasin lik , pa rekoh mora da si namjeravao da okačiš link nekog drugog autora.

14. колко смара ово тм, ај ја сад променим у шерлок и шташ ти

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.