Podijeli sa Vukajlijašima

1. HAHAHAHAHAHA

INAČE TRAJNI BAN TILMO, 84. PO REDU ALI TRAJNI

2. hahaha riba ceka da neko ponudi ozbiljnu sumu

3. A skrnava neka, da je vidiš. Još se svakom uredno zahvaljuje. Sat vremena sam joj gledao profil sa uživanjem. Kakvih pacijenata ima i koje au ono jadne forice lolo

4. najgore mi je kad vidim ono:hvala za prijateljstvo, to obicno pisu ovakvi mucenici

5. izvanredno.jel si ti dobro?

6. drago mi je da to cujem

7. Pobednik mi je ovaj u sredini ron dzeremi propo, što slikao neku dozvolu za tramvaj. lolo

8. Daj bre njenu sliku jbt

9. ono fotka vukajlijasi za 25 godina.

ruznjikava riba,tipa ima 23 dina studira u blacu ili ruznjikava zenetina 47.radila ko konobarica na ibarskoj 30 godina.

10. Zadnji red dole u sredini bi Agilni mogao lako da bude.

11. matori u kafani sa kockastom glavom.
    najveca faca tu.
    taj ju je i jebo garant

12. Ovaj kralj na dnu, desno, uputio značajan pogled i bacio se pod voz u Istanbulskom metrou.

13. taj mi je mantil varijanta i pred zene iz mraka

14. Kolje se sa Djanijem

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.