Podijeli sa Vukajlijašima

1. ahahhah ja sam se pocepao majke mi, vidim klip i naslov ja reko nesto zanimljivo aj da vidim sta je ovo koji kurac i krece down under odjednom

2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1673764729301347&id=895881187089709

Komentari su blago. "Goreces u paklu smrdo glupavi", "Mazićeš ti derane konje negde drugde, a ne na mom FB zidu", "crkni od gladi u lokvi vlastitih govana pls" itd

3. Reomir Saric
    Dace bog da ga ubiju , a tebe nistarijo , tebe ce stici narodna pravda

Најгора појава интернета је овај Реомир. Штета што нема компилација његових коментара..

4. Hahahaha pap pobogu

5. Znate i sami koliko vredite, i niko vam ne sme napisati nista, uticaj ovo ono, ali ja hocu jer sam takav u zivotu, imam misljenje da neke stvari na valjaju , oseca se i po posecenosti, ja se trudim postujem pravila i radim na definiciji koju iman jednu dnevno, i ostajem neprimecen mada vi zelen lukac, kontraverzni i partizanka radite ovo, izbacite deset za redom gluposti i moze vam se.nije to to.nije fer, i nije za motivaciju, veveras ste me pokakili po glavi ovim postupkom i sav moj trud pogazili.ovo mi je novi prof i sedam godina sam na sajtu, zaboga kada nemate inspiracije iskulirajte, ovako je uzas! Caos

6. Hahaha ko je pisao ovo

7. Hahahahahahahah Papete jebem te u glavu ludu pokidah se na ovaj post

8. Paznja svima !!!
    "Jedan tip hakera je ponovo na FB. Ubacuje svoje komentare u tvoje kontakte sa recenicama koje su vulgarne i uvredljive i izgleda kao da je otislo sa tvog profila. Ti to ne vidis (kao i virusi koji se i dalje vrte), ali tvoji prijatelji ih vide. Ovo moze da napravi probleme tamo gde ih nema.
    Zelim ovim putem da kazem svim svojim prijateljima - kontaktima da ako nesto slicno se pojavi da znate da to sigurno nije sa moje strane. Iskopirajte ovo upozorenje i tako ce vasi prijatelji saznati i bice u toku..........KOPIRAJTE i ZALEPITE (PASTE)
    na vas status (zid), nemojte share-ovati!
    Moji prijatelji znaju moje objave i komentare, ali bolje da sprecimo pogresna razumevanja.""

9. Grok`Grok
    Paznja svima !!!
    "Jedan tip hakera je ponovo na FB. Ubacuje svoje komentare u tvoje kontakte sa recenicama koje su vulgarne i uvredljive i izgleda kao da je otislo sa tvog profila. Ti to ne vidis (kao i virusi koji se i dalje vrte), ali tvoji prijatelji ih vide. Ovo moze da napravi probleme tamo gde ih nema.
    Zelim ovim putem da kazem svim svojim prijateljima - kontaktima da ako nesto slicno se pojavi da znate da to sigurno nije sa moje strane. Iskopirajte ovo upozorenje i tako ce vasi prijatelji saznati i bice u toku..........KOPIRAJTE i ZALEPITE (PASTE)
    Moji prijatelji znaju moje objave i komentare, ali bolje da sprecimo pogresna razumevanja.""

10. Milos-88
    Grok`Grok
    Paznja svima !!!

11. hahaha a pao je kompliment i za konje bogdanove

12. ahahah sećam se da je penio u komentarima jednom kad smo ga prozivali

13. ova riba se zove Olivia Lonsdale

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.