Podijeli sa Vukajlijašima

1. милоради су милијуни

2. 3 milorada za gospodina Milorada

3. Давид
    милоради су милијуни

ТНЏ :Д

4. Okačio zam zbog prebolesne reklame, al ovo čudo radi jbt.

Instalirao sam aplikaciji i Identifikovalo mi zadnjih 5 nepoznatih brojeva koji su me zvali.

Na kom principu li ovo radi?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.panrobotics.everybody

5. Могло је и на оној теми о СП али ајде, хехе

Мој зет држи ИТ фирму у којој и ја радим, и сад, јуче долазе нам Хрвати пословни партнери из Задра, као они ће да раде фронт енд, блабла, да вас не замарам. И сад, пословни део протекао како треба, све се ми ту лепо договоримо, и решимо да овај брејктру прославимо у кафани.

И то ништа не би било чудно, да у фирми, као једног од ликова чије се име и одлуке јако цене (један од првих програмера у граду) имамо човека који је једно време, као клиња од 20 година био у Вуковару, нагледао се свега, Хрвати наравно немају појма о томе, ал док смо се договарали око техничких детаља, наш део се знојио јер не знамо како ће да одреагује.

и почне прича о фудбалу, прво опрезно, па срдачније. И креће овај наш матори лик насмејано: ''Еј ја вама завидим. Какав је бре осећај кад ти земља игра финале СП?'' И ујка ту ''Ej stari, pa ludnica''.

''A реци ми, какав је укус француске црначке сперме?''

Мук јебени. И он крене ту као ''Хехе ма пржим те пржим те, добар си лик'' Као Тони Сопрано Мајкију Палмисију кад помера дупе па му каже ''You're a good sport'' а знаш да би га убио рукама голим. Охладио сам се.

6. Posao je posao, nema tu emocija.

Ali ko od programera nrdova da očekuje neku iole ozbiljniju verbalnu komunimaciju.

Tako da to što si ispričao nije ništa toliko strašno.

7. Sećam se pre nekih par godina kad se Maja izlećila od raka. Došla u moje mesto da drži neka predavanja o prirodnoj ishrani i naravno moja baba je išla, pokupila neke recepte za gusti sok od svega i svačega znači sastojaka kolko oćeš, od korena mandragore do levog oka Balroga

8. Ali slažem se da je prirodna ishrana jedini pravi lek

9. Ti si onda na baku, voliš pečurke. Xd

10. hahhahahha pa može se reći xD

11. Thilmo
    Okačio zam zbog prebolesne reklame, al ovo čudo radi jbt.

Instalirao sam aplikaciji i Identifikovalo mi zadnjih 5 nepoznatih brojeva koji su me zvali.

Na kom principu li ovo radi?

Na principu da gugl zna gde si se juce posrao i koliko ti je cvrsto bilo gomno, a kamoli ko te je zvao.

12. Hahahaha dobar odg Sale

13. Stric mi je doktorirao informatiku i matemtiku svojevremeno i objasnio mi je zasto i kako Ameri preko windowsa i mek operativnih sistema kontrolisu tehnoloske aspekte sveta, prosto ti operativni sistemi imaju rupe koje koristi NSA, dok ostali treba da se useru da ih otkriju. Snouden im je prilicno jebao majku i poremetio dosta stvari, ali i dalje dominiraju.

Sta su sve u mogucnosti da urade, to je neverovatno kad sam slusao. Prvo sam iscupao kameru za skajp i bacio. Naravno da ih boli ona stvar za mene i vecinu naroda, ali ko ih jebe.

14. To sto je doktorirao informatiku ne znaci da nije paranoican i da ne lupa xD a boli NSA kurac za zemlje van amerike svakako osim ako se ne radi o terorostima nekim ili nesto

15. sad sam prisustvovo sceni dva lika sa dve devojke narucuju da jedu i kao svadjaju se koji ce da plati ovaj govori ja cu ovaj drugi govori on ce, a ribe ni na trenutak ne pokusavaju da plate samo su smazale hranu

a danas vidim kao klip 10 najplacenijih glumaca u istoriji i komentar dole od neke ribe NARAVNO SAMO 1 OD 10 JE ZENA I TO CUDO DA JE I ONA JEDNA TU hahahh kao feministicki komentar

16. gamby
    To sto je doktorirao informatiku ne znaci da nije paranoican i da ne lupa xD a boli NSA kurac za zemlje van amerike svakako osim ako se ne radi o terorostima nekim ili nesto

Naprotiv, i te kako ih interesuju svi, informacija je moć. Što više informacija, više ulaznih podataka, bolja analiza svega. Mi smo i dalje u tripu GLUPI AMERI NJOH NJOH MI PAMETNI ali Amerikanci imaju takvu moć jer su jebeno pametni, imaju strašne radne navike i nevjerovatne metode za sve.