Podijeli sa Vukajlijašima

1. Danas se srozao na manje od makovog zrna u mojim ocima. Gospodja je umislila da je kod kesica i na vukajliji.com.

2. Upravo sam otkrio da celt i celtic nisu isti autori

3. malo pre rts prenosi ovaj docek vaterpolista, pita voditeljka Pijetlovica kakav je osecaj igrati sa ovim momcima i tipa druziti se, kaze car ma nema to je ko droga kad se navuces, hahahahaha, salim se, kaze voditeljka droga stop

pustili neku folk kalasturu peva na uvodu neku teheran muziku, rts propagira drogiranje, nema ovi napredni kako god da se trude zaseru ne vredi prokleto jebiga

4. Ne razumem o kakvom propagiranju drogiranja pricas brate

5. šešelj kaže da je ova izdala, sad nije šešelju baš vjerovati

6. Bas bih voleo da sam nekad u zivotu slobodan 3h da pustim ovo

7. Ako za ovih 30 godina nisi skontao šta je Šešelj onda jebiga :)

8. Pa tri sata ne bih gledao majku da me hvali sirokom auditoriju kako imam sve desetke, urednu sobu i prefinu devojku

9. Dobro, vi svakako pišete SVAKA ČAST KOMŠIJE HRVATI tako da se od vas i ne očekuje da gledate jednu gromadu našeg naroda :)

10. ako moze da se otkljuca ona tema sa biznis idejama zelim da napisem uvredljiv post za kosovare i pogranicne bugare iz vranja i surdulice

11. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217908655534730&id=1434268178

A ne znam može li se videti ovde, srbi najseljačkiji narod na celom svetu sig

12. srbi,bosanci,crnogorci,makedonci i bugari najseljackiji narod na planeti.neko bi rekao da su sem bugara svi nabrojani srbi,tako da ostaje srbi i bugari.

13. Alo, Sanitarni, nemoj nas Bosooonce s vama miješati, mi smo samo glupi.

14. mi smo i glupi i seljacine.nas bog bas ne voli.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.