Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jel mu ne daš zbog ovog "h" ili stvarno nemaš ?

2. Hm trenutno mislim da zaista neam nikakve dinare...a i jednacenje suglasnika po zvucnosti mi nije jača strana

3. postoji poseban deo pakla za one koji pisu hvali umesto fali

4. odmah pored i tata bi sine korisnika

5. haha ladno kazan posle ovog posta počeo akciju "oživljavanja" vukajlije

https://vukajlija.com/forum/teme/30477-na-danasnji-dan-umro-la-je?strana=85#post_3901979

kakav sam influenser jebeni
    priznaj kazane

6. Čuo sam da će ova promena vratiti neke old school igrače (Reservoir Dogs, StrajaKg, Surovi itd.)

Dojava od Dzankee 100% provereno poyy

7. Realno svi su tu...u nekom obliku.

8. sajt je mrtav jer nema dovoljno memorije,,treba i da se malo modernizuje ali nista ne vredi pokusavati sa ovim sajtom dok nema dovoljno memorije za postere gifove i jos neka prosirenja

9. Pošto je Triforce postovao, pogledaću

10. https://www.youtube.com/watch?v=3ev7GXzFTPg

Preko Triforsa dođoh do ovoga, i mnogo poučno sagledavanje celokupne situacije u vezi Zapatinih milenijalsa.

11. mislim da je ovo istina sto govore, razvili su mehanizme da drze coveka po ceo dan aktivnog na netu.telefoni su najvece zlo zato sto ga covek uvek nosi sa sobom i po ceo dan zeva u njega.ja sam jos davno odlucio da preko tel ne idem na net,zato i ne uzmem one tel preko 5inca,surfovati netom preko tel mi je kretenski.sednem lepo za komp otvorim 30 tabova ako treba i gledam ko covek.jos kad sam cuo da gledaju filmove preko tel, uzas.oni jadnici zeljni lajkovanja su posebna prica

12. Cenim te labo samo zato što nisi izignorisao ovaj moj klip, barem si ostavio komentar.

13. tacno ne bi nikad ni video taj klip da nisi rekao, okacio si ga dok sam pisao post vrv.

14. Hahaha dobro si mi ga metnuo u karlicu ali i jedan i drugi klip govore o tim uređajima i uopšte o ovoj generaciji. Ovaj koji sam ja okačio u prvih 1-2 minuta se dotakne toga, pa sam mislio da si ga pogledao toliko

15. hahah..sad sam ga pustio deluje zanimljivo.mora neko da objasni ljudima sta da rade a ja koliko sam primetio idu ka totalnom debilizmu,kupuju deci ono elektricno sranje na dva tocka da ne moraju ni da hodaju i telefone od 300e da sede mirni i igraju igrice

16. Jay Shetty je najveća ubleha od čoveka. Generalno ovi urbani monkovi su najveći ublehaši, Indijci da znaju nešto sredili bi sami sebe ne bi jeli i srali, kupali se i srkali vodu iz Ganga onu muljavu. Evo maestro kada se vratiš u Srbiju i kreneš sa vlogom nek to bude a la jay urban monk, uzećeš neku kintu jer su ljudi u depresiji i govnima. Mada u Srbiji malo teže prolazi ta priča sada, nismo do te mere zalutali u beznađe

17. Kreni već u Nemačkoj, počni da objašnjavaš Švabama banalnost njihovog "pidžama-radno odelo" života, i predloži im izlaz iz te situacije