Podijeli sa Vukajlijašima

1. e tako, otkucaš pa se vratiš da proveriš da nisi nešto pogrešio, ispraviš i pritisneš POŠALJI. sve li moram da vas učim balavurdijo.

2. Hahaha molba za Pezosa, smisli jos jednu nemogucu pricu sa cudnim kontekstom, ono jeste da na picke ne deluje, ali izmamices osmeh dvojici cekaonicara jahahahaapha.
    Sta to Badbajzer znas, imas 27 definicija za nekoliko godina, tesko da mozes tvrditi bilo sta sa sigurnoscu,

3. To da si ti debil svako moze tvrditi sa sigurnoscu.

4. volim da čitam pezosove priče znam sa se ništa od toga nije desilo ali mali stvarno prelepo piše.

5. Jeste, hahahaha. Mesao sam njega i Papeta jedno vreme, ali od skora raspoznajem, Papet je duhovit covek.

6. Zaboravio si da mi kazes da sam musavi i da glasam za vucica i da te pratim gloopane hahahah....
    Kakav propali zivot jbt sa 40 kontam da cu samo da pecam i da se igram sa decom i psima umesto da budem sujetna kuckica na nekom sajtu koji smo izgradili ja, mrmoon, dzimi, reme, uros, pajkonp, katja i druge legende

7. To si ti, licne uvrede, provalio sam te odavno i to te boli...

8. Kakav propali zivot jbt sa 40 kontam da cu samo da pecam i da se igram sa decom i psima umesto da budem sujetna kuckica na nekom sajtu koji smo izgradili ja, mrmoon, dzimi, reme, uros, pajkonp, katja i druge legende

Свака част, легенде, добро сте га израдили.

9. Hahaha odavno me provalio, a malo pre napisao da nije znao za mene nego da je mislio da sam papet....trigerovan si

10. Uzasno, ovo je sve gore i gore. Ajde jos malo pisi za 12 godisnju devojcicu kako je dobra picka... ajde bezi

11. други дан узастопно виђам активисте снса (али без обележја, само знам лично те људе) како блеје испред зграда овде по центру, тј. онде где су имена власника станова на интерфону, и бележе неке курце у спискове, да л' су то нови избори у припреми или су спискови за уље и млеко не знам, ал' ја очекујем да буду избори одједном и референдум и све ђутуре онако

12. а можда само спремају новогодишње пакетиће, ако је тако онда ок пардон деда мразе деда мразе не скрећи са стазе

13. Sta god da je, ne sluti na dobro

14. pored kompa da koristim mob da idem na net pa nisam lud,jos da vucem neku ciglu od 6 inca sa sobom..

15. kad izadjem sa nekim i on zeva u mob sve vreme ne moze da se makne sa neta

16. To je zato jer si dosadan verovatno

17. A i sagovornik pogotovo ženski ne sme da te pogleda u oči jer ti pogled govori silovaću i tebe i tvoju porodicu užu

18. nikad ne silujem osobu koja me poznaje

19. https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-jednom-stvari-sam-zadovoljan-putin-me-pitao-kako-si-uspeo/q1d26gn

Majko mila, mislio sam da ova budala ne moze vise nicim da me iznenadi ali uspio je. Bio sam momentalno u trilemi da li da okacim ovde, na Transfer Blama ili na Šta te nervira

20. pa kako sad on je debil, a dodik sve najbolje

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.