Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
па како се презиваш?
иначе, размишљам, колико је добра само ова жабарка, али шта је проблем, које је то детињство шта је то које су то патологије... онда размишљам дал бих учествовао у оваквом перформансу са пријатељима, пуно питања...
Čika Bulja je upravo izjavio da je Hercegovina razvijenija od Mačve. Mislim da imamo pobednika.
Hmm, ti si postavio mali pokvareni kurac na forum vukajlija.com
Шта лажеш смрдо мали кад сам ја то рекао. У уста те јебем
Ne ne, drugi su postavili moj ispravan veliki kurac na forum. Ponovo te tvoje Thilmozode krecu. Laze covek kako zine
Ja mislim da ovo samo lajv može da reši. I da utopi tugu ponedeljka koji se nazire
Slažem se. Realno je rano prekinuo jutub karijeru a imao je dobar kontent i to.
Tuga ponedeljka, samo pravi komercijalisti znaju sta je to. Kulenovi se nece sami sloziti na police.
Zakljucali ste temu istovremenim postovanjem jebo li vas patak
Pa to cika bulja idiotcina bosanska
#jesuismladen
Попуши га мало сељоберу богатићки. Напусти сајт
Zaključala se ona tema jbg.
Elem, može ova da se oživi.
https://vukajlija.com/forum/teme/74290?strana=73
Malo znam o privatnim životima vukajlijaša... a i retko ko me je toliko iznervirao da udaram previše ispod pojasa. Konstrukcije "pokvareni kurac" i "žena mu se jebe sa drugim i odvela dete"... nikad se ne bih latio toga zbog vukajlije. Previše je mračno.
Ovo je maestrovo brutalno previše. Ne sviđa mi se takva vrsta uvreda.
Pa i tilmovo isto. Drzimo se proverenih prozivki i varijacija na temu istih.
Npr plidu ti si balija i ne pripadaš ovde.
žene se često jebu sa drugima. nema tu nekih neprijatnosti
Nije isto vrijedjati za "pokvaren kurac" i "zena te ostavila i odvela dete". Ovo drugo je vec privatna stvar koja je 10x brutalnija ako je istina
Ма Мајстро је дауновац не можете га у исти кош са осталима