Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Хахахах човјеколики вепар
kakav jebeni eksperiment od drzave, mislim na Bosnu
Вјештачка творевина дефинитивно, биће колапс као за Југу
Bombas primas li palicu u bulju hahaha
UDARI GA PLJEKOM U NJONJU
Putuj za taj afganistan i ne kenjaj puno procelavi bobane
haha gledaj booshnjake kako poskakase
Samo sam ja bosnjak, bolja te nije ni napao cak je na tvojoj strani
ja sam procelavi boban
Definitivno posle one slike vise ne bi trebao da pomolis glavu ovdje. Jbt kad se sjetim da si ko zadnja povredjena kuckica psovao zene nekim autorima ovdje jer je tebi psovao neki lik sa nikom vialpando. Alo degeneriku pa i jesi za afganistana
koje slike Plidu? sto si se trigerovao sad, ko te dirao?
Bombi što te ne vole ovi dobro ljudi?
mene svi vole
Slab si bobane. Jos ti je slabija vadiona a la "reci cu te liku sa slike" a na slici - ti buahaha
zakasnio si jbg, to je bila fora pre 6 godina
Koja slika plidu daj na pvt ako je obrisano
I cemu hejt prema bombiju lik je bas mica:)
koliko ima poznatih ljudi, kojii zive u isto vreme, na istom mestu, a da se nikad nisu susretali ili tako nesto?
tipa npr, dal su se bata zivojinovic i ivan bekjarev druzili nekad, bili u istom drustvu ili tako nesto?
i tako gomila pevaca i ostalih glumaca, mora da ima bar neko od prilicno poznatih ljudi iz iste branse da se nisu nikad ni videli u zivotu
Uhh pa ne znam pez, ne verujem. Dosta ima tih manifestacija u ceremonija, dodela nagrada i tih kurceva gde oni svi prisustvuju. Ili na primer sahrana nekog glumca pa dodju svi poznati glumci itd. Konkretno Bata Zivojinovic i Ivan Bekjarev glume u Srecnim Ljudima obojica, sad sam iz malog mozga iscupao taj info.
ukoliko nemaju zajednickih scena,verovatno se nisu ni videli na tom snimanju.