Podijeli sa Vukajlijašima

1. Besnilo je neizlecivo

2. Ћелави Бобан има беснило сиг(сиг)

3. https://www.youtube.com/watch?v=r4PFlpWARfA

Jebeno tvrda glava, legenda asfalta a ne onaj Kristijan jebo vas Kristijan u šupak

Jerković, garažice, Invalidi Voždovac

4. brankovic nije voleo da se eksponira u javnosti,prvi put sam cuo za njega u toj emisiji.ima najbolju licnost od svih kriminalaca koje sam gledao.arkan mi delovao kao seljober ali je bio uvrnut i brutalan, ovan na prvi pogled deluje bezazleno a lik spreman na sve i ne preza ni od cega

5. Jebeno tvrda glava, legenda asfalta a ne onaj Kristijan jebo vas Kristijan u šupak

hahahah pa kikija svi smatraju dvorskom budalom niko ga ni ne uzima za ozbiljno

6. Pre dva dana je žena u Mld umrla u hitnoj jer med sestra koju je Sns doveo tu nema med školu uopšte jebote i nije mogla venu da joj nađe 45 min

7. Generic komentar sa interneta: napreDNO

8. Drug vozi sanitet gledao očima
    Sin od te žene takođe saznao došao napravio belaj
    Standard

9. Данас сам од Вукајлијаша сазнао да се зовем:
    И В И Ц А
    В
    И
    Ц
    А

Баш лијепо српско име. Него, има ли овдје нека Марица за мене?

10. čika bulja hahahahahaha

11. чика буља хахахахаахха

12. https://www.blic.rs/vesti/drustvo/ksenija-radovanovic-o-brutalnom-napadu-muskarac-koji-me-je-udario-u-glavu-bio-je-u/2wpxf4c

Tek kad se duboko zadje u tekst nailazi se na njenu izjavu kako ga je prvo polila vodom jer ju je odgurnuo u prolazu pa je tek onda dobila udarac u glavu

13. trol decenije izudarao kreštalicu na femi skupu

14. Hahahaha prejako
    Jos PSG

15. ide gore 5% , zabavljač zna da nema loše reklame

16. Kupi glasove glasaca sa patrijarhalnim shvatanjima.
    Kladim se da prica nije uopste takva kakvu ju je ona ispricala. Ali ionako svi lazu u tim situacijama.
    Inace pravno gledano polijevanje vodom i samar se jednako tretiraju kao napad. Razlika je samo ako je prilikom jednog od toga doslo do povreda.

17. https://www.youtube.com/watch?v=M_90AgliikE

Lik kupi knjigu naučne fantastike u Moskvi i tvrdi da je to tako jer RUSI BRAĆA NE LAŽU NAS

18. - On je najpre grubo prošao između drugarice i mene odgurnuvši nas. To je nešto sa čime se žene svakodnevno susreću

ja bih za ovakve izjave izvodio na sud. Koja je ovo doza bezobrazluka....pa ja kolko godina imam, jos nisam doziveo da kad prolazim trotoarom ili bilo gde da mi se devojka ili zena ili bilo sta makne makar za milimetar, sve prolaze kao da imaju prvenstvo prolaza....druga stvar sto mi kucno vaspitanje nalaze da se makar malo pomerim da prodju i drugi nebitno dal je u pitanju neki gari od 9 godina ili zena ili neka baba, al koja je ovo nadobudnost ovako nesto izjaviti kao da muskarci idu ulicom i guraju zene u prolazu

I ja sam ga zamolila da obrati pažnju, a on se samo nasmejao i otišao. Posle 15 minuta ja sam pogledala u pravcu grupe ljudi sa kojima je stajao, među kojima je bio i Sergej Trifunović. I kako sam se okrenula, on se meni obratio rečima: "Šta gledaš ćorava", što je mene užasnulo. Ja sam zamucala, "kako to misliš ćorava", jer imala sam naočare. On je ponovio: "Šta je bilo, šta gledaš ćorava" i već mi se uneo u facu i dosta je to pretećim glasom rekao. Nisam znala šta da radim, imala sam u čaši malo vode i onda sam ga polila iznad glave tom vodom, nakon čega me je udario u glavu. Naočare su mi odlete dva metra, a i ja metar

jaooo evo vec vidim sliku kako je ovo izgledalo hahahha....njih tri idu trotoarom, lik prolazi pored njih, njih tri se rasire maksimalno kao da svi ostali ljudi treba da stanu sa strane dok one ne prodju, i vrv se u prolazu malo zakacili ramenima i ova je ODMA HISTERICNO pocela da se deri MAJMUNE OBRATI MALO PAZNJU GDE GLEDAS SLEPCINO JEBEM TI MATER, na sta je ovaj iskulirao i otisao ko sto i pise u tekstu

a polivanje vodom onako iznad glave mi ne zvuci kao da neka iz straha uzme i polije onako po faci nekoga vodom, ili onako kad se sokira kad zatekne decka da gleda u dupe drugoj ribi pa ga polije vodom po faci, nego ovo mu od gore onako poliva po glavi vodu onako potcenjivacki kao sta je supku jebem ti mater jel znas ti ko sam ja ja sam jedna nezavisna jaka zena sta mi moze....PLJAASS PLJANGGG!!!

19. Како волим овако конструктиван презир према женском роду од пезоса да видим

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.