Podijeli sa Vukajlijašima

1. al je ova kod tanje vojtehovski iznapusavala muza hahaha, u prevedenom je rekla ma muz mi je sonja nije smeo da ode kod njega da ga propusti kroz sake....a vojtekovski kao pa jel otisao bar kod njega on??

a bukvalno bi tako mogla da padne krv, eto zenska pamet...idi ubij za mene

2. tek sad sam video u stvari kako izgleda ova Marija, podseća na Sandru Bulok pomalo lol.
    Generalno, sve Marije koje poznajem su lepe devojke.
    Ali vidi je zakopčana do grla, neka duga suknja hahahha clever clever

Dobra riba, nema

3. Čini mi se da ima neki odbojan mladež na licu
    I dajte instagram jebate ako ga ima

4. Ovo o Jutki neću da komentarišem,ali i meni je ova Vojtehovski odvratna bila u par navrata.

5. Harley, imaš li Džokera?

6. Zelis li da budem tvoj zastitnik ovde, mlada damo hehe, ima ovde mnogo lupeža

7. Pa pazi ovako impozantna pojava kao ja da ti nudi prijateljstvo...

8. Ne smeš okrenuti leđa nikako XD

9. Za najviše dve godine.

10. već neko vreme se viđam s jednom devojkom sve super mala crna lepa zgodna na pragu 30. ali ima klinca od 4 godine jbg al ok sam sa tim.

11. Sta ce ti to u zivotu

12. pa ono, što da ne, bar sam iz prve ruke i to pre tog vremena video kako izgleda ožiljak od carskog reza

13. Ja sam jedno vreme izboksovao umesto podijeli u podeli s vukajlijašima u top hteli da me stave ajde u kurac

14. и ја би спопадо ту марију да сам на месту тог директора

једва чекам да ме прихвати на инстаграму да јој пошаљем слику курца

15. овде се многи плаше да признају са подржавају маторог не јер ће да их назову мушким свињама него јер ће да испадне да су вучићеви ботови па их срамота

16. Brate, podržavao bih ga da je nešto tipa Milo Đukanović jebo sekretarcu, jer je Milo baja.

A ovog teleća faca kljusina bih iznabadao glavom jer je govnjarko.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.