Prijava

Cara be like: i to mi je hvala sto vas podrzavam na šaljivom sajtu, krvarim zbog vas na šaljivom sajtu u srbiji, a vi meni kurva da sam

hvala natou sto me brani od rusa evo nisam znao za to

Cara kad god nema argumenat on udara po teatru apsurda da ne kažem strawmanuje ili tako neki celt pojam višeg reda kognicije

- Poskupelo gorivo opet, pošto nafta
- Ma nema šta trebalo je položiti oružje na kosovu i previti koleno sad bismo bili muslimani i doterivali bi nam saudi džabe naftu još bi nam plaćali za to sig

jok cu da ti pricam da rujani nisu stigli do portugala a trebali su da nije bilo nazi zohara

evropu bukv jos samo rujani mogu spasu pre nego konacno ode sve u kurac tako je nekakva situacija, jedini narod koji ima muda ratuje za svoju drzavu na legit nacin.

strawmanuje ili tako neki celt pojam višeg reda kognicije

haha :D

Rusi su npr. sačuvali Siriju i od ISIL-a, i od drugih pobunjenika.
Takođe učestvuju u Africi u raznim borbama na strani vladinih snaga, a protiv raznih militanata i džihadista.
Takođe za razliku od Zapada, Rusi i Kinezi ne diktiraju svojim saveznicima kakvo treba da im bude unutrašnje uređenje. U tom smislu se zapravo ponašaju više demokratski od Zapada. Rusi i Kinezi samo traže da se ispune dogovori s njima koji se tiču ekonomskih odnosa, trgovine, resursa i tome slično.

Amerikanci takođe u praksi rade to, ali samo kad njima odgovara. Npr. nekima dijele lekcije iz demokratije i ljudskih prava, a Saudijsku Arabiju puštaju da sprovodi jedan od najbrutalnijih režima, jer im oni trebaju i neće s njima da kvare odnose. Samo je Amerika licemjerna, deklarativno jedno, u praksi drugo.

Rusi ni deklarativno ne traže ništa osim da se ispuni ono što se dogovori s njima i što se njih direktno tiče.

ne znam odakle tolika stra u kostima raznoraznim pliduima i jebacima, evo bukv rujani kad nas dovate ima sve u gulage da nas forvarduju to im je tisucljetni san. za razliku od svaba i zapadnoevropljana koji bukv gledaju na nas ko na male ruse i sve nas uce lepo

o kamenofilu koji je brze bolje pobegao od putka u suncem prosvetljenu norvesku da ne pricamo

bice ovo pliduu evo samo majstori da dovrse onaj zid prema meksiku

Stižu strašni rusi iz tajanstvene zemlje gdje opstaju samo najjači ko sibirski tigrovi I sve će vas pojesti ahahahahah

Зажелео бих само да сви русофили једном оду у русију на одмор од седам дана па да ми се врате са утисцима. Ево, тврдим да ћете чим им видите оне фаце и начин на који се понашају да промените мишљење.

haha de si fejze!!!

jok su rusofili takvi retosi da idu u soci, ce da idu u paraliju i jerisos

obj znam neke ljude isli do socija odusevljeni bukv nije nista niko kenjao

upoznao sam neke od rujana nista spec nisam primecivao, ne znam cemu sva ta hajka ko o nekim vampirima da pricate. O cemu se tu radi?

vidi ga fejzbukmanijak jebeno. ne, ja uvijek kažem da volim rusiju kao državu i njihovo uređenje. a rusi kao rusi su skroz druga priča to su ista govna ko i njemci amerikanci itd.

kad bismo mogli neku razmenu stanovništva hehe