Podijeli sa Vukajlijašima

1. Samo da se javim gospodi Vukajlijašima... :*
    I know u missed me!

2. što si vratio na sajt? jesi li pokvario kevu svoju?

3. Samo da se javim gospodi Vukajlijašima... :

javim gospodi Vukajlijašima... :

gospodi Vukajlijašima...

gospodi

Ne razumem ko e tebi obratio...

4. krupovrbaski zmaj

što si vratio na sajt? jesi li pokvario kevu svoju?

О-ЈЕ-БА-ЛО!

5. Dobro je rajderu da si se vratio otkako sam pročitao ovu vest hoću da te pitam da li si ti ovaj manijak
    http://www.telegraf.rs/jetset/917392-opasno-nadu-macuru-svakodnevno-zove-manijak-i-pita-koje-gacice-nosi-video

6. Haha, sećam se kad sam na to naletela i krenula da gledam, nisam mogla da se zaustavim. Sranje teško, ali zarazno. Sećam se neke što je jela pepeo svog muža i neke što je jela kamenje (možda su i ista osoba).

7. ова дебела личи на Малу Видру

8. http://www.b92.net/superzena/ljubav-sex.php?yyyy=2014&mm=01&nav_id=803586

jebem ti džastinbiberovanje i nove generacije "muškaraca". na kraju će ukapirati da više ne lože žene pa će se međusobno i u dupe jebati moderni muškarci.

a ja se pitam što je popularno sve ovo novo pederisanje, skoro ču neku novu pesmu, malo poslušao reči kao "girl let me love you until you learn to love yourself" i momentalno sam dobio želju da onom što peva zavalim šamarčinu. ko i svim tim novim pripedričastim dečacima što uče mušku decu da je ok da dižeš pičku u nebesa i da joj stope ljubiš, pošto će tako da te više poštuje i voli. neće.
    a na kraju ćeš da kenjaš o frendzonu i kako si ti savršeni dečko pošto ti sve žene kažu da jesi i da si sladak, a nisi jebao nikad ništa.

moderni muškarci, jebite se u dupe međusobno, pošto pičku nećete dobiti.

9. Drma ta nejebica opasno, a celte?

10. И ја исто мислим. Одабери ми дефиницију.

11. Drma ta nejebica opasno, a celte?

ne. uopste ne zapravo.

nervira me nova kultura metroseksualizma. imam potrebu da joj opalim samar, i uspostavim dominaciju, da se ne razmnozava.

12. Nemoj tako, ti si u EU - moraš biti tolerantan, a ne transparentan kao mi Srbi u Matici. To što je nama dozvoljeno da lupamo šamare metroseksualizmu tebi samo može napraviti problem :)

13. e kada se sjetim vremena kada su metroseksualcima smatrani ljudi koji stavljaju čičkovo ulje na kosu, kupaju se više od jedan put sedmično i nose sat na desnoj ruci.
    sada takvi znaju da ti objasne razliku između boje roza i pink, znaju likove iz sex and city, nose utegnute majice na V izrez i ne idu na božićni uranak. društvo u kurcu (ne sebastianu hehe)

14. Ма јебо им пас матер.

15. ma otkud ti pravo da me porediš sa nekim debelim, stoko jedna! :D

16. vid' ovu, pročitala nešto na ovoj temi :)