Podijeli sa Vukajlijašima

1. hahaha, ma kad me neko proziva, odma mi notifikacija stiže :D

2. ja sam ova klasicna metroseksualna gejstina.... ne pijem skro nikad, osim kad su izlasci u pitanju, imam hidratantnu kremu, jebiga suvo lice imam uvek, seks, tu je negde, manje vise sve pogodili....pezos gejcina. A svejedno bi vas nalupao 85% muskih sa sajta hahahah

3. smanji malo procenat, ovi što ih ja znam su svi opake njuške :)

4. Ili oni nabildovani likovi što imaju istetovirano pola zoološkog vrta po tijelu, prosipaju neka muda (a stvarno imaju muda, al i pomućenog razmišljanja, to je taj tip ljudi što bi te zbog pogleda u kafić ili u saobraćaj izbo, tek tako, jer je u mogućnosti da bude faca) a uđeš mu na profil na Fejsbuk a tamo sve pršti od ljubavnih statusa.

Ja sam ništa. Tako mi je najljepše, jer kad se izjašnjavaš da si neko ili nešto onda moraš to i da budeš, bar bih ja morao jer ne volim da lažem (nije da nikad ne lažem, samo ne volim), a kad si ništa onda ništa i ne moraš da budeš.

5. Ja sam ništa. Tako mi je najljepše, jer kad se izjašnjavaš da si neko ili nešto onda moraš to i da budeš, bar bih ja morao jer ne volim da lažem (nije da nikad ne lažem, samo ne volim), a kad si ništa onda ništa i ne moraš da budeš.

Ovo je tako zajeban komad filozofije da bih ga radio stavio na profil. Najbolji tekst danas...

6. http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

da se razumemo, nemam ja nista protiv pedera. oni su mi kul, iskreni prema sebi.

ali ovo polu gejstvo, stavljanje picke u nebesa, i ostalo. nije problem u kremama i pedikiru, jebo ih pedikir, problem je u pickastom ponasanju.

7. taman smo zaboravili na njega i ti ga reklamiraš
    priznaj da si njegov zastupnik za marketing na Balkanu
    :(

8. Ja mislim da ova tema ne treba da bude u aktivnim. Dosadna je.

9. Snaga Meśine riječi me privukla ovdjekarce. Bruce, dijelim mišljenje.

10. Na koju foru je klinja preživeo

11. Ovoj ribi prešo preko nege leži ko zaklana a ovom preko glave i odma se diže haha
    EDIT Da ne ostane da dnu stranice
    http://www.youtube.com/watch?v=id8SrfDLvts

12. ahahaha to
    i ona će kukati mjesec dana o ovome a klinca boli kurac :D

13. Jebo mater vrtim deset puta i dalje mi nije jasno

14. od čega je trag? Bara ili krv..? Al ne vidim da neko krvari..
    Ma montaža, nemoguće ovo

15. Budale jedne, ustalo je usled naleta adrenalina, mogu da se kladim da je dete palo u roku od 5 sekundi- verovatno nije ni zivo.

16. Mali je Bosanac, 100%

17. To stoji za adrenalin ali ima i izvještaj:

Incredibly, even though it was the child that took the worst of it, the boy got up unscathed and went to help his grandma who lay on the road motionless. The two were taken to the emergency Hospital in Anápolis from where the boy was released on the night of the same day after doctors ran a number of tests on him and found there was nothing whatsoever wrong with him. Grandma was kept in until the following day.

Inače, bilo je u Brazilu.

A truly peculiar traffic related accident was caught on CCTV on Tuesday January 21, 2014 in Anápolis, 55 km from Goiânia in the State of Goiás, Brazil.

18. Djeca su elastična dosta, a kontam i da je dno automobila vuklo dječaka po trotoaru, ne dozvolivši da točak dođe do glave i vrata. Kad je naišao na babca, automobil poskočio i mali izašao nepovrijeđen. Puno sreće u nesreći. Tako mi se čini, šta znam.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.