Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ima l puno da se čita musssashi?

2. sad treba da se zajebavamo i pišemo u komentarima - DOK SE SRBSKA DECA SMRZAVAJU PO PUTEVIMA U SNEGU, VUČIĆ SPAŠAVA ŠIPTARE GASARBAJTERE! SRAM GA BILO!!!!11

3. Користити
    што
    већи
    број
    имена
    ,
    како
    би
    обичним
    грађанима
    који
    читају
    изгледало
    да
    их
    је
    више
    особа
    написало
    ,
    али
    та
    имена
    морају
    да
    буду
    доста
    различита
    једна
    од
    других
    ,
    никако
    слична
    (
    алексаалексић
    ,
    маркомарковић
    ,
    динкидинкић
    ...)

hahahahahaha

4. Ovo je genijalno:

- Iskočio je iz helihoptera i potrčao u pomoć ljudima! Nikome ništa nije rekao, a dok smo se mi snašli, on je već nosio promrzlog dečaka – prenosi ovaj očevidac.

5. Ja mislio da vučić leti a on se vozi helikopterom

6. Uuu, jbt, znao sam da postoje i stranačke komentatorske sekte, ali da su ovako organizovani, sa sve tutorijalima, izveštajima i ostalim, ne znadoh :\

Internet-tim :D

Ovo je genijalno

Helihopter, keyword sedmice

7. E musaš, jel taj HOWTO baš zvaničan materijal SNS-a ili sprdnja?

8. Да направимо паралелу са вукајлијом због коментаторске секте, ко је овде Вучић Курчић?

9. E musaš, jel taj HOWTO baš zvaničan materijal SNS-a ili sprdnja?

nema pojma.... pocele su predizborne kampanje, moguce je da je podvaljeno. mada cisto sumnjam da je opozicija ima toliko klikera da objavi svoje naloge sa promenjenim imenom namerno, a ovi mi deluju dovoljno imbecilno da verujem da je zvanican materijal.

10. Provereno je da se to radi. Ne samo u SNS, ali prvi put u ovom obimu, kojim je zaista moguće kreirati javno mnjenje (donekle i samo neko vreme).

Uputstvo je svakako dobro i u potpunosti odgovara aktivnostima stranke, ali ne mora da znači da je autentično :)

11. Ja nisam bio upoznat sa tim uputstvom, mada ne mogu reći ni da je podmetnuto. Realno, bez lažne skromnosti, promašili su što me nisu upoznali s ciljevima i zadacima :)

12. Најјаче ми је што има пун курац тих интернет ботова који отаљавају посао, па онда фазон видиш на вести о баштованству како је Вучић цар и како је довео многе инвеститоре. лололо

13. Па зар нисам довео, господине?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.