Prijava

Ima l puno da se čita musssashi?

sad treba da se zajebavamo i pišemo u komentarima - DOK SE SRBSKA DECA SMRZAVAJU PO PUTEVIMA U SNEGU, VUČIĆ SPAŠAVA ŠIPTARE GASARBAJTERE! SRAM GA BILO!!!!11

Користити
што
већи
број
имена
,
како
би
обичним
грађанима
који
читају
изгледало
да
их
је
више
особа
написало
,
али
та
имена
морају
да
буду
доста
различита
једна
од
других
,
никако
слична
(
алексаалексић
,
маркомарковић
,
динкидинкић
...)

hahahahahaha

Ovo je genijalno:

- Iskočio je iz helihoptera i potrčao u pomoć ljudima! Nikome ništa nije rekao, a dok smo se mi snašli, on je već nosio promrzlog dečaka – prenosi ovaj očevidac.

Ja mislio da vučić leti a on se vozi helikopterom

Uuu, jbt, znao sam da postoje i stranačke komentatorske sekte, ali da su ovako organizovani, sa sve tutorijalima, izveštajima i ostalim, ne znadoh :\

Internet-tim :D

Ovo je genijalno

Helihopter, keyword sedmice

E musaš, jel taj HOWTO baš zvaničan materijal SNS-a ili sprdnja?

Да направимо паралелу са вукајлијом због коментаторске секте, ко је овде Вучић Курчић?

E musaš, jel taj HOWTO baš zvaničan materijal SNS-a ili sprdnja?

nema pojma.... pocele su predizborne kampanje, moguce je da je podvaljeno. mada cisto sumnjam da je opozicija ima toliko klikera da objavi svoje naloge sa promenjenim imenom namerno, a ovi mi deluju dovoljno imbecilno da verujem da je zvanican materijal.

Provereno je da se to radi. Ne samo u SNS, ali prvi put u ovom obimu, kojim je zaista moguće kreirati javno mnjenje (donekle i samo neko vreme).

Uputstvo je svakako dobro i u potpunosti odgovara aktivnostima stranke, ali ne mora da znači da je autentično :)

Ja nisam bio upoznat sa tim uputstvom, mada ne mogu reći ni da je podmetnuto. Realno, bez lažne skromnosti, promašili su što me nisu upoznali s ciljevima i zadacima :)

Најјаче ми је што има пун курац тих интернет ботова који отаљавају посао, па онда фазон видиш на вести о баштованству како је Вучић цар и како је довео многе инвеститоре. лололо

Па зар нисам довео, господине?