Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sad je u poluilegali, na ledu u SNS, shvatio s kim ima posla i da je, citiram "ovo sve predaleko otišlo" i da se "nada da će ga narod na izborima zaustaviti".

Kapiram njegov način razmišljanja, verovatno su ga izgurali grđi ljudi od njega. Problem je što mi trenutno ništa ne odlučujemo, jednostavno idemo niz brzake i samo se guramo veslima da ne lupimo o neku veliku stenu. Ja čekam trenutak kad ćemo izaći na mirniju vodu ili se slupati žestoko, biće potreban neko da skupi parčiće ili razvije jedro.

Da nastavim sa analogijom - smatram da je bitno da ima što manje onih koji koče čamac. Ja sam prestar da bi iskakao u vodu.

2. Koja komendija sad u utisku nedelje haha

3. Ovdje kod nas ne dijele nikakve poklone :( Al bogme ni ne dolaze na vrata. Bar kod mene nikada nisu.

Kako ne dolaze, donosili su karanfile na vrata za Osmi mart, mislim da su te godine bili izbori.

Sjećam se da je ćale otvorio vrata za prošle izbore, anketa, da su dijelili neke hemijske, a jedni su nam dali i jabuku haha. Mogu da zamislim lika koji radi anketu i nosi pun ruksak jabuka :)))

Ili kad Dodo postavi šator za narodno veselje, kud ćeš više. :)

4. Meni pre četiri godine dođu jedni sa šoljom i hemijskom, ja ih dočekam (komšije jebiga) ali im otvoreno kažem da sam već potpisao kandidaturu za neku drugu stranku. Lik vrati šolju u kesu i kaže "Izvini onda komšija, mi mislili ti si naš ali nema veze" i odoše :)

5. Meni pre četiri godine dođu jedni sa šoljom i hemijskom, ja ih dočekam (komšije jebiga) ali im otvoreno kažem da sam već potpisao kandidaturu za neku drugu stranku

Ako dobro pratim hronologiju tvog političkog puta, tom prilikom si potpisao za ove moje :)

6. Tako je, samo što su ti tvoji dok su bili moji bili jako inertni ovde, bio sam im čist višak - imali su mnogo kvalitetnije ljude nego što sam ja :)

7. Čij, oni inertn, otkud to :)))

8. sace ko jehovini svedoci da banjavaju na gajbe.

9. za njih mi jedino šteta, ostali su bez cenzusa u opštini po prvi put u istoriji, a realno su kvalitetna opozicija

10. Sanitarni čvor
    sace ko jehovini svedoci da banjavaju na gajbe.

Sanitarni, inspirišeš

11. Sjećam se da je ćale otvorio vrata za prošle izbore, anketa, da su dijelili neke hemijske, a jedni su nam dali i jabuku haha.

Joj bre, sad sam se sjetila da mi je stara pričala to za jabuku... Kad nisam crkla od smjeha. Ja bi ih poslala u tri lijepe da sam ih vidjela. Tad sam prevodisala za strance pa me nije bilo u kući.

Prije par godina su bili neki izbori i nekada u avgustu, čini mi se, radila sam za kao neku "nezavisnu" firma ankete, tipa za koga ćete glasati, fazon nevladina il tako nešto. Al kurac, to u stvari bio SNSD izmislio tj. registrovao nepostojeću firmu da bi vidjeo kako će ljudovi glasati u kom naselju.

12. Jebote kolko heroja ima u ovoj našoj maloj državi lolololo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.