E onda bolje da gurne glavu u drobilicu za granje nego da se udruži sa dinkićem. Zavuko mu kurčinu više puta a i sam dinkić je zlo neopevano (po meni, da se ogradim da ne pomisli neko da vršim negativnu kampanju jer ipak kampanja je u jeku lolol).
Vučela možda i ima šanse u nekim duealima al njegovi kadrovi ne.
Iskreno, top lista oratora u sns se završava tako što z mihajlović dobija predzadnje mesto a zadnje mesto suvereno drži gosn mirović. Taj verujem da teško komunicira i sam u svojoj glavi.
ušao u DS jer je mom ujaku trebala finansijska pomoć, a lokalni DS (ograđujem se od stavova DS-a na državnom nivou, ovo je čisto lokalni lopovluk) ga uslovio dovođenjem mene i još par ljudi.
Prešao u DSS jer su mi bili bliski po stavovima, tamo bio 4 godine i bilo mi lepo. Pred lokalne izbore (decembar prošle godine) sednem i procenim da jedino SNS ima snage da sruši lokalne žute, a nisam lik koji ima člansku kartu jedne, a glasa za drugu stranku te pređem na poziv prijatelja.
Bruce, jedan moj poznanik potpuno istu stvar uradio, doduše pre oko godinu i malo više dana. Ozbiljan, promišljen, pošten čovek, idealista, obrazovan, prešao iz DSS u SNS iz istih razloga kao ti, radio kao crnac kampanju jer je kadar kakvog oni nemaju, pun entuzijazma. Završio im dobar posao uspostavljanja stranačke infrastrukture i reda u lokalu. Sad je u poluilegali, na ledu u SNS, shvatio s kim ima posla i da je, citiram "ovo sve predaleko otišlo" i da se "nada da će ga narod na izborima zaustaviti".
Ima da glasam za Tadića samo ako samostalno izađe na izbore.
Prica se da ce sa Dinkicem....
Ima Boris je tiha tuga svake klimakterične babe u Srbiji, muka je samo što nema ideje za dan posle.
Juče je Balša Božović najurio sve koji su bili Tadićeva struja. EJ, BALŠA?!?
AHAHAHAHAHAHA, Božovići su moja familija, oni iz Bara CG, od Pipera :)
Vratiću se kasnije, idem da predam ženine papire na biro da dobijemo socijalu.
E onda bolje da gurne glavu u drobilicu za granje nego da se udruži sa dinkićem. Zavuko mu kurčinu više puta a i sam dinkić je zlo neopevano (po meni, da se ogradim da ne pomisli neko da vršim negativnu kampanju jer ipak kampanja je u jeku lolol).
Vučela možda i ima šanse u nekim duealima al njegovi kadrovi ne.
Iskreno, top lista oratora u sns se završava tako što z mihajlović dobija predzadnje mesto a zadnje mesto suvereno drži gosn mirović. Taj verujem da teško komunicira i sam u svojoj glavi.
Ako će sa onim lopovom neću onda. Za Vučića ću. Kud svi Turci tu i mali Mujo.
Ma video sam ovo zato i napisah ovo gore
nashe, ja cuo da Dinkic ima neku ogromnu mlekaru tamo kod tebe. Navodno to drze on i Ruzica Djindjic..
Pa da. TO je ono čuveno Bello Organic sa farme iz šuruga. Nisam čuo za ružicu al za dinkića jesam tj. ne za njega nego za njegovog starca.
navodno ruzica zivi u ns.napravili neku sega mega gajbu.neko cudo arhitekture i tu kao ona zivi.nije velika toliko gajba,koliko je cudna.
I da, ima Ružica mlekaru.
Koju?
Boxere to za Dinkica i Tadica se prica, ne znaci da ce biti tako.
jeste li znali da je u kanadi limenka piva najjeftinija košta 7 dolara? pitajte capoona
hahahha
u kanadi zarade puno ali i proporcionalno zarađuju i imaju troškove kao i mi tako da su oni i sirotinja kao mi.
Ovdje kod nas ne dijele nikakve poklone :( Al bogme ni ne dolaze na vrata. Bar kod mene nikada nisu.
kanadjani su pederi.njih 5 uzme 3 piva,pa podele.
Bruce, jedan moj poznanik potpuno istu stvar uradio, doduše pre oko godinu i malo više dana. Ozbiljan, promišljen, pošten čovek, idealista, obrazovan, prešao iz DSS u SNS iz istih razloga kao ti, radio kao crnac kampanju jer je kadar kakvog oni nemaju, pun entuzijazma. Završio im dobar posao uspostavljanja stranačke infrastrukture i reda u lokalu. Sad je u poluilegali, na ledu u SNS, shvatio s kim ima posla i da je, citiram "ovo sve predaleko otišlo" i da se "nada da će ga narod na izborima zaustaviti".