Podijeli sa Vukajlijašima

1. ja ne znam ni šta je to :(

2. Ja Viber, ne znam kako je ispravno. Nekako mi pederski da kažem Vajber, ne znam...

3. Приметио сам да више људи говори Вибер, али чујем ту и тамо Вајбер. НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ!

4. Црвени барон

Ja Viber, ne znam kako je ispravno. Nekako mi pederski da kažem Vajber, ne znam...

Pa jel govoriš Facebook ili Fejsbuk?

5. Pa dobro, znači nije Face.

6. Vajber jebeni axaxaxaxaxax. Onaj ćopavi brka se u grobu prevrće.

7. Мене више нервира кад људи кажу фејс бук уместо фејзбук.

8. Brate zvala me Saša Popović pa njegova žena na Vajber. axaxaxaxaxaxaxax.
    Sa Z dabome.

9. Ima dobar spot na Ipsilonoutubeu.

10. Boxer

Vajber jebeni axaxaxaxaxax. Onaj ćopavi brka se u grobu prevrće.

Осим ако не говориш Фацебок, твој аргумент је ћопав.

11. Страна реч, причаш онако како они кажу. Дакле, вајбер.

12. Биће онако како заживи, јебига. А мени се чини да је Вибер тренутно у предности, много више се користи, а Рађард ми потврдио. Виђећемо.

13. ваљда се чита по вуку, вајбер

треба направити радну групу да се то прогура међ народом
    малагурски да финансира

14. Mislim da je međ korisnicima te aplikacije više ljudi koji znaju engleski nego onih koji ne znaju. Pa zato, verujem da će ipak pre biti Vajber nego Viber. Bar svi sa kojima komuniciram preko toga kažu Vajber.

15. Imaš Viber fenseru?

16. Boxere, zato te je ona riba ispalila, rekao si joj "Čujemo se preko Vibera he he".

17. Imaš Viber fenseru?

Što ne bih imao, kad ne platim pa mi isključe telefon, a ja uđem u neki besplatan vajfaj pa zovem preko Vajbera. To ti je bre aplikacija za sirotinju, nije fenseraj.

18. Mora da je zbog toga.
    Valde šalim se ja malo. Dobra je to stvarčica, čak sam i mislio da ne treba net za nju nego sateliti kurci palci da je baš baš besplatna. Kad sam zvao nisam vodio računa dal ima net, vrv je skidao megabajte i kucao račun.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.