Podijeli sa Vukajlijašima

1. Valdemar

Mislim da je međ korisnicima te aplikacije više ljudi koji znaju engleski nego onih koji ne znaju. Pa zato, verujem da će ipak pre biti Vajber nego Viber. Bar svi sa kojima komuniciram preko toga kažu Vajber.

А ја док нисам видео апликацију, тј. док нисам почео да користим, мислио сам да је Вибер, јер сам од пар људи који су помињали чуо само тај облик. Али могуће ће је да ће Вајбер превладати. Са узбуђењем ћу пратити развој ситуације!
    http://www.serbclick.com/wp-content/uploads/2013/07/rajna-d.jpg

2. Heheheh, treba pitati Radijaciju šta misli o tome :)

3. Viber koj kurac. Šta me boli kurac što je strana reč, ima da izgovaram kako ja hoću.

4. Jah, man. Zovi me i Viber, samo me nemoj diskonektovati.

5. Kad pomenuste to govno, imam problem i željno iščekujem odgovor.
    Nikog ne mogu da zovem, poruke šljakaju, tačnije ne mogu da zovem određene ljude, a znam da imaju vajber, s tim što ih nema na onoj mojoj listi vajber kontakata. Da li moraju da apdejtuju svoje verzije, il' ih vajber diskriminiše jer pouzdano znam da oni viču "viber"? Kako da ih dodam? Jako sam ushićen zbog odgovora!

6. ne mogu da zovem određene ljude, a znam da imaju vajber, s tim što ih nema na onoj mojoj listi vajber kontakata

Brate, izgleda da su tebe neki ljudi blokirali na Vajberu :)

7. Ma nije tako, jer oni mene zovu vajberom, i šalju poruke, ja ga nikad i ne koristim dok me ne primoraju. Problem je što mi te ljude pokazuje međ' "viber out" kontaktima, te ne mogu da zovem. Nije da sam nešto oštećen, al' mi jopet smeta.

8. Ja imam sličan problem sa ljudima koji imaju Vindouz na telefonu. Ja imam android, izgleda da nešto tu nije kompatibilno.

9. Ali imam još jedan problem, imam taj Vajber i na kompjuteru, pa nekima mogu da pišem i da ih zovem, a nekima mogu samo da odgovaram kad oni mene cimnu. Nešto je tu naopako.

10. Pocnite da ga zovete Viber i necete imati problema :)

11. Ja, man, a smem li tebe da zovem Paninaro?

12. burzujski telefoni za dinar sa tim kurcem.uz'o vas kapitalizam pod svoje.

13. Sanitarni cvor je glas razuma

14. HAHAHAHAHAHA! Tako se to radi! Udri kurvetine plaćeničke bičem, kao stoku.

15. Žalosno je što kod nas pametnih Slovena čovek mora da bude strani plaćenik da bi radio protiv vlasti. A svi koji nisu plaćenici: za vlast. Koji robovi...

16. Kolko god da je Pobunjena pička skup pušikarije željne pažnje, tolko je govnarija ovo sa ovim šugavim kozacima po Sočiju. Generalno, u Rusiji. Ej, dali im za pravo da spopadju narod pol ulici jer puši. Zamislite samo da kod nas država puri one megačetnike da čuvaju javni moral i sranja. Lijepo se živi.

17. Rusija je govno. Da im nije bilo Petra Velikog da na silu ukrade Holandsku, Francusku, Englesku i Nemačku "evrogejsku" kulturu, ostala bi zadnje govno na svetu. Jer to i jesu. I pored onolike zemlje, resursa, onoliko ljudi i istorije velike sile, i dalje su drugorazredna zemlja koji nikad ne zna šta i kako. Celokupna politika im se svodi na trolovanje Zapada jer sami ne mogu ništa konkretno da urade.

18. Čače, prilično ti je uprošćeno gledište, izgleda da ih pomalo mrziš.

19. Није упрошћено гледиште него истина. Шта од овог конкретно није тачно?
    Када нису искористили моменат после 2 св рата да постану и остану број 1 сила у свету неће никад. Једноставно нумеју.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.