Отпор је био више него симболичан али причам о броју људства и машинерије које мораш држати у окупираним земљама. Па знаш и сам да су одложили напад на Курск (и тиме изгубили битку јер су допустили русима да се ушанче) јер су чекали људство и тенкове из остатка европе. Једно месец-два је напад каснио. Имаш податак да је дужина руских ровова само у тој битци била једнака растојању од Москве до Мадрида. У Курској битци је победила руска лопата. Мада ок, рат је више мање изгубљен код Москве када је машинерија посустала у руском снегу и блату.
Муслиманске државе се држе заједно. Они ће да сатру и Шваба и Руса и Монгола. И сви смо најебали.
Ne znam, pitaj Iran i Arape jel se vole. A da nije Izraela kao zajedničkog neprijatelja, ne bi se voljeli ni Arapi. Zapravo, pogle samo kako non stop ratuju neki kurac.
U ratu najčešće i jes presudna lopata, pruga, put, kamion, lonac. Ne zanm kakve su jedinice držali na zapadu, al vjerovatno su to bile borbeno manje vrijedne od onih na istoku. Znam da su švabe tokom rata kod nas u Bosni držali borbeno vrijednije, da ne kažem elitnije, jedinice nego u Srbiji. A razlog je samo otpor, to jes njegova jačina.
Саудијска Арабија шаље паре вамо балијама као дечји додатак и тако та говна. Кад год крене неки рат, са свих страна појуре муџахедини и остали фанатици да сатиру у име ислама. Коте се у Европама и Америкама. Значи организовани су и тако ће добити рат и велике територије. Територије се боље освајају принципом курац у пичку него пушком. Ето примера на Балкану.
Веле свако осмо дете које се роди у Немачкој је Турчин (где су остали обрезани) и да се на сваких не знам колико дана изгради по једна џамија у Европи. Религија у највећој експанзији, нема шта, и то пре свега
Значи организовани су и тако ће добити рат и велике територије. Територије се боље освајају принципом курац у пичку него пушком
Pa ne zna se ko je pucao ali aludiraju da je policija. Ja evo glupan sa naših prostora, smatram da je to pucao neko ko nije niti policajac ni vojnik Ukrajine već neko kome ovi sukobi gode i samo doliva ulje na vatru.
Pа taj kurac u pičku da, al opet je neko moro puškarati.
Ај сад конкретно на нашем примеру, пушкарали смо и са Шиптарима и са Бошњацима, балијама, како се већ зову и границе територија су се више пута мењале у нашу или њихову корист. Успевали смо да их држимо дуго времена у оквиру наше државе и они се опет извукоше. На овом простору могу дугорочно да опстану само етничке државе и то муслимани раде. Коте се, постану већина и одвоје своје парче земље. Мало по мало и узеше цео свет. Значи то што је освојено пушком је неодрживо.
Отпор је био више него симболичан али причам о броју људства и машинерије које мораш држати у окупираним земљама. Па знаш и сам да су одложили напад на Курск (и тиме изгубили битку јер су допустили русима да се ушанче) јер су чекали људство и тенкове из остатка европе. Једно месец-два је напад каснио. Имаш податак да је дужина руских ровова само у тој битци била једнака растојању од Москве до Мадрида. У Курској битци је победила руска лопата. Мада ок, рат је више мање изгубљен код Москве када је машинерија посустала у руском снегу и блату.
Baš me interesuje koliko i koje ljudstvo su hteli da drže u okupiranoj Rusiji, koji ni sami Rusi ne mogu da drže kolko zemlje ima. A uporediti Severnu Afriku i Istočni front, pa to je smešno.
The British Commonwealth:
Estimated 220,000 dead, wounded, missing and captured1 including 35,478 confirmed dead2 Free French Forces Free French:
20,000 killed, wounded and missingcitation needed United States United States:
2,715 killed
8,978 wounded
6,528 missing34 Allied material losses:
2,000 tanks destroyed
1,400 aircraft destroyed
Kingdom of Italy Italy:
22,341 dead and missing 5 340,000 capturednb 1 Nazi Germany Germany:
18,594 dead7 3,400 missing7 130,000 captured7 France Vichy France:
1,346 deadcitation needednb 2 1,997 woundedcitation needednb 2 Axis material losses:
8000 Aircraft destroyed8 6,200 guns, 2,500 tanks,70,000 vehicles destroyed or captured8
http://www.youtube.com/watch?v=0DxkDiAcSF8#t=95 Kizo pogledaj na 0:20 odakle dolazi pucanj i udara u drvo. Sa strane ovog lika što snima. Objasni kako to? A vidi se da bi hitac pogodio masu.
http://en.wikipedia.org/wiki/North_African_Campaign
Pa ono u Severnoj Africi i nije bilo nešto baš... A tamo bilo i Francuza malo.
Ne znam, pitaj Iran i Arape jel se vole. A da nije Izraela kao zajedničkog neprijatelja, ne bi se voljeli ni Arapi. Zapravo, pogle samo kako non stop ratuju neki kurac.
Свакако се више воле него ми хришћани.
U ratu najčešće i jes presudna lopata, pruga, put, kamion, lonac. Ne zanm kakve su jedinice držali na zapadu, al vjerovatno su to bile borbeno manje vrijedne od onih na istoku. Znam da su švabe tokom rata kod nas u Bosni držali borbeno vrijednije, da ne kažem elitnije, jedinice nego u Srbiji. A razlog je samo otpor, to jes njegova jačina.
Pričali bi mi o tenkovima, al ne znamo baš ništa o njima. Možemo reći koji su plejši ili koji su više metal.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_LFrMcoEm4
Počela liturgija
+
Саудијска Арабија шаље паре вамо балијама као дечји додатак и тако та говна. Кад год крене неки рат, са свих страна појуре муџахедини и остали фанатици да сатиру у име ислама. Коте се у Европама и Америкама. Значи организовани су и тако ће добити рат и велике територије. Територије се боље освајају принципом курац у пичку него пушком. Ето примера на Балкану.
P taj kurac u pičku da, al opet je eko moro puškarati.
Амери су пичке за борбу прса у прса...
Веле свако осмо дете које се роди у Немачкој је Турчин (где су остали обрезани) и да се на сваких не знам колико дана изгради по једна џамија у Европи. Религија у највећој експанзији, нема шта, и то пре свега
E, a da otvorite vi novu temu?
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/444183/Jezivi-snimak-Demonstranti-izresetani-kao-glineni-golubovi
Pa ne zna se ko je pucao ali aludiraju da je policija. Ja evo glupan sa naših prostora, smatram da je to pucao neko ko nije niti policajac ni vojnik Ukrajine već neko kome ovi sukobi gode i samo doliva ulje na vatru.
Ај сад конкретно на нашем примеру, пушкарали смо и са Шиптарима и са Бошњацима, балијама, како се већ зову и границе територија су се више пута мењале у нашу или њихову корист. Успевали смо да их држимо дуго времена у оквиру наше државе и они се опет извукоше. На овом простору могу дугорочно да опстану само етничке државе и то муслимани раде. Коте се, постану већина и одвоје своје парче земље. Мало по мало и узеше цео свет. Значи то што је освојено пушком је неодрживо.
Не баш, изгуглај.
A što ne bi bili pajkani?
Pa ono u Severnoj Africi i nije bilo nešto baš
http://en.wikipedia.org/wiki/North_African_Campaign
Baš me interesuje koliko i koje ljudstvo su hteli da drže u okupiranoj Rusiji, koji ni sami Rusi ne mogu da drže kolko zemlje ima. A uporediti Severnu Afriku i Istočni front, pa to je smešno.
The British Commonwealth:
Estimated 220,000 dead, wounded, missing and captured1 including 35,478 confirmed dead2
Free French Forces Free French:
20,000 killed, wounded and missingcitation needed
United States United States:
2,715 killed
8,978 wounded
6,528 missing34
Allied material losses:
2,000 tanks destroyed
1,400 aircraft destroyed
Kingdom of Italy Italy:
22,341 dead and missing 5
340,000 capturednb 1
Nazi Germany Germany:
18,594 dead7
3,400 missing7
130,000 captured7
France Vichy France:
1,346 deadcitation needednb 2
1,997 woundedcitation needednb 2
Axis material losses:
8000 Aircraft destroyed8
6,200 guns, 2,500 tanks,70,000 vehicles destroyed or captured8
A što ne bi bili pajkani?
Ma ovo je isti kurac kao Markale tokom našeg rata.
Лазански прича прије неки дан да је и код сунећених наталитет у паду...стандард горе-наталитет доле...
http://www.youtube.com/watch?v=0DxkDiAcSF8#t=95
Kizo pogledaj na 0:20 odakle dolazi pucanj i udara u drvo. Sa strane ovog lika što snima. Objasni kako to? A vidi se da bi hitac pogodio masu.