Podijeli sa Vukajlijašima

1. Vidiš kakvo je vreme došlo. Mislim da je potrebna revolucija neka. :ba-dum tsss:

2. Ma kapiram, Bruce, da si bio ciničan, ali me nerviraju ovi koji su za to da se po ulici bičuju "izdajnici", a ne znam šta će da rade kad na njih dođe red.

3. Ludi Čak... pazi ti šta pitaš. U Rusiji čak i patrijarh ima antenu.
    http://www.stirilepescurt.ro/wp-content/uploads/Faza-s%C4%83pt%C4%83m%C3%A2nii-Patriarhul-Chiril-al-Moscovei-%C5%9Fi-crucea-pliant%C4%83-STIRILE-PE-SCURT.gif

Logiko dođi, ima ovde jedan. Pa plaćaju ljude unutar strane zemlje da sjebu državu, narod i otmu resurse. Pobiju ih i očiste prostor za sebe. Šta tu ima dobro? Udri govna!
    Obožavam tu ispranost. Kada amerika digne drona u vazduh i sagori tri čobana u sred kamene pustinje legitimno. A u Rusiji ne možeš da opizdiš preko usta nekoga ko ti piša na 30 milijardi investicije u promociju sporta i kulture.
    Ajde sada kaži da nisam u pravu zato što je istina napisana ćerilicom koja ugnjetava slobodne mislioce u mojoj okolini.

4. Obožavam tu ispranost. Kada amerika digne drona u vazduh i sagori tri čobana u sred kamene pustinje legitimno. A u Rusiji ne možeš da opizdiš preko usta nekoga ko ti piša na 30 milijardi investicije u promociju sporta i kulture.
    Ajde sada kaži da nisam u pravu zato što je istina napisana ćerilicom koja ugnjetava slobodne mislioce u mojoj okolini.

Ко каже да је исправно? То је та клерофашистичка логика, ако ниси за Русију, гарант си шугави ЛДП-овац и амерички плаћеник. Откад је постало исправно бичевати људе на улици зато што ти се не свиђа о чему причају? Откад је исправно бранити људима основне слободе које им гарантује устав државе чији су грађани?

5. Ja sam umetnik performansa, to dobro znaju oni koji me poznaju. Većina nas koji se time bavimo smo pre ili kasnije doživeli neprijatnosti u rangu od "Ko si ti kretenu?" do čistih batina. Meni je upadao predstavnik Obraza na performans u SKC-u Bg sa pitanjem ko je taj i šta radi, a poznajem britanskog umetnika kojeg su iscipelarili skinhedi u Nemačkoj jer se drznuo da kritikuje Hitlerov režim.

Realno gledano, naša uloga i jeste u tome da kritikujemo vlast i društvo, ako ni jedan umetnik nema šta da kaže onda je sve dobro, ako ni jedan umetnik NE SME ništa da kaže onda smo svi u kurcu. Međufaze dodajte sami.

6. Meni su pre par godina obrazovci došli na štand na Sajmu knjiga i vršili pritisak da isključim bohohulnu zapadnu muziku, a pustim lepo pravoslavno pojanje. Nemam ništa protiv pojanja, ali morao sam da ih teram u pizdu materinu. Ko si ti bre da mi kažeš išta, mrš u svoju štalu. Nisu pravili sranja, loše bi izgledalo na Sajmu knjiga. Da ironija bude još veća, muzika koju sam puštao bila ruski pagan-folk metal :)

7. Ко каже да је исправно? То је та клерофашистичка логика, ако ниси за Русију, гарант си шугави ЛДП-овац и амерички плаћеник. Откад је постало исправно бичевати људе на улици зато што ти се не свиђа о чему причају? Откад је исправно бранити људима основне слободе које им гарантује устав државе чији су грађани?

Eto. Ne pitaš se odakle njima pare da se prošetaju kroz Soči. Od čega žive i sa čime plate put i troškove. Ne bi više voleo da ti i ja u miru odemo u Soči i pogledamo umetničko klizanje parova? Ali nismo tamo. Ili nemamo vremena ili nemamo novca. A ovi grdni baš imaju. I sad, mesto da mi iz Sočija stigne uživo snimak klizanja, stigne mi snimak protesta gej za leba aktivista.
    I nemam ništa protiv homoseksualaca ili bilo kakvih drugih perverznjaka. Treba samo povući crtu u skladu sa mogućnostima i one ispod crte humano lečiti u institucijama.

8. I nemam ništa protiv homoseksualaca ili bilo kakvih drugih perverznjaka. Treba samo povući crtu u skladu sa mogućnostima i one ispod crte humano lečiti u institucijama.

Naravno, svestan si da bi u nekim zemljama sa takvim svojim stavom pre završio u instituciji nego neki "perverznjak"

9. VALDEMARE NE JEDI GOVNA PODRŠKA ZA LUDOG ČEČENA NAPRED ATEIZAM EVO JA SAM DANAS PLJUNUO NA IKONU I TO SVAKI DAN RADIM BAR PO 1

10. Au, brate. Proklet si.

11. Paranoja Srbinova.

12. sve bi ove sto su u ,,udrimilicijo,, fazonu issutirao po bulji dok se kotrljaju po svojoj planini
    podrzavam sve pete oktobre

13. Ne znam đe ovo da mećem...
    Rekla kolegi da ću mu napraviti neki plakat za ribice i akvarijume i ostala čuda vezana za akvaristiku. Ovo je njegov prijedlog
    http://www.dodaj.rs/f/O/13k/4KfCgKGq/1.jpg

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.