Podijeli sa Vukajlijašima

1. Хахахахах, Сморка :)

2. Legendarno kako je pokušao da ga nauči da kaže ''nevermore'', ali mu se obraćao kao: ''kaži: nikad više'', pa on tako naučio.

A zanima me šta je ovaj zvuk ovo ''t-dm''? To ono kad ti stigne notifikacija za fejs, mada ne zvuči skroz isto.

EDIT: HAHHAHAHHA PA KOLIKO POBEDIO KOMENTAR

Thogh thy crest b e shorn and shaven thou, I said, art no craven, Ghastly grim and anceint raven wandering from the nightly shore. TEll me what thy lordly name is on Night's plutonian shore!

Quoth the raven, "WAKKA WAKKA WAKKA".

3. Naravno da jesi.
    Bolje recituje nego ja. :)

4. Ahahaha zamislila sam te kako to izgovaras!
    Hocu snimak!

5. Де има да се купи ово?

6. Ne mozes da kupis obicnog gavrana, zabranjena je trgovina.

7. Hocu snimak!

Da se snimamo jedan drugome. :*

Bačje, mislim da mož' da ga privučeš da dođe, i svraku. Ako imaš baštu, ostavljaj hranu, pa će naići. Gledam ih kako sakupljaju orahe pa bacaju na autoput, da ih razbije automobil, na NBG. Samo su užasno pametni, bio je neki čovek hranio svaki dan ptice, i sad jedan dan bila nedelja pa se uspavao, vrane su ga posmatrale i skontale gde spava, te sletele mu na prozor i kljucale dustane, mesto da čekaju ispred vrata kao ostale ptice.

8. Нећу маторог гаврана, оћу пиле да га ја васпитам да ме воји ♥

9. E pa ne moze, osim da ga ukrades iz gnezda sto bi bilo okrutno, i mozda bi uginuo.
    Mozda mozes da pripitomis mladog gavrana, oni i ovako zive dugo, imao bi vremena da te zavoli.

10. Hahahhahha, evo ti ovo nađoh, možda pomogne kao smernica. :)
    http://youtu.be/XxRXYdFD99s

11. Treba zabraniti posedovanje ptica, osim živine.

12. Treba zabraniti posedovanje ptica, osim živine.

Tu se slažem, naročito za pametnije ptice kao što su papagaji i vrane, imala sam jednog, što sam ga dobila u šetsom osnovne, letos je uginuo, i stvarno mi ga bilo žao u kavezu kako je bio. Makar da mu se napravi veliki prostor da može da se zabavlja i da ima društvo.

Ojebao. Bolje pleše nego ja.
    http://youtu.be/qTl1asCDOgs

13. Pa ne moras drzati ptice u kavezu da bi uzivao u njihovom drustvu.

14. Јел смем гаврану да дајем ракију?

15. Pa ne moras drzati ptice u kavezu da bi uzivao u njihovom drustvu.

+1000000
    Ja volim da ih hranim, k'o penzioner. :)

E, ali ovo ostalo onako, ali molim te odslušaj koze od 3:33, cepanje.
    http://youtu.be/Kdsxho2Cnog

16. Pa ne moras drzati ptice u kavezu da bi uzivao u njihovom drustvu.

Pa kako, da ti lete po stanu? A ako je pustiš napolje, oprosti se s njom. Ptice su 3D bića, mi smo 2D. Osiromašiš životinju za čitavu jednu dimenziju, za svoju zabavu. Nije lepo.

Ja volim da ih hranim, k'o penzioner. :)

I ja volim, ali uvek se skupe vrapci, pokupe komadiće i odlete. To su svinje od ptica. Golubovi dele sve, nijednom ne padne na pamet da zgrabi i odnese. A vrabac samo hop!i nema leba, ni za golubove, ni za druge vrapce.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.