Podijeli sa Vukajlijašima

1. smorka ljubomorna

Znaš šta, ima smisla, pošto su slepci, ne može ovo da im se desi kao meni. buhuhu :'(
    http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ed/1d/69/ed1d69a2c33ce6f329b89e08c187cff5.jpg

au smorka al si okrutna

A, mnoooogo mi bila anjnjnjnj priča, stvarno i to sve, ali kad sam videla fotku.... Evo ga opet.

2. Dva psa spojila dva slepca, xexe. Ne mogu da prestanem da se smejem na fotku, ne znam zašto.

Pa ako su dva muška psa i ja bih se smejao ironiji - dovedeš slepca da jebe, a ti liži svoja jajca kaCi glup...

3. Sad razmišljam... Je l' normalno reći da je ovaj Mesjin strip užasno romantičan?

Pa ako su dva muška psa i ja bih se smejao ironiji - dovedeš slepca da jebe, a ti liži svoja jajca kaCi glup...

E, ne znam kakvi su psi, još kad bi i oni bili muško i žensko... Pa da sponuju gomilu malih kučića vodiča za slepce, i onda ti kučići tako da nalaze druge slepce i vode gazde kod njih... I onda ćemo imati armiju kučića vodiča na slepce i sve će nas pokore, moraćemo da se pravimo da smo slepi.
    Mada to većina ljudi već sad i radi (sooooo deep).

4. Smoki, opet nisi otpratila celu priču, vidim da popuštaš bez stalnog podsticaja. Pazi sad pažljivo:

dovedeš slepca da jebe, a ti liži svoja jajca kaCi glup

nema to mnogo veze sa kučićima, čista basna :)

5. Gura ga Mile, pa briše ruke od sako?

6. Bosanac pogodio, jedan burek sa bambijem za njega.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.