Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nemojte jebati stavite Stevanu 3 dana ban, na duplim mu stavite i mesec, ne piše realno ga boli klinac. Ne znam ni što je banovan niti me interesuje, ali nemojte oštriti kurac previše. Stavi mu do srede da može da dođe na temu pred Unics.

2. Naime, nakon pada aviona, multimilijarder, član iluminata i prikriveni vođa svijeta, Jakob Rotšild, postao je jedini vlasnik, odnosno dobio je kompletan patent na neverovatni KL-03 mikročip.

Neka me neko podseti na koji me ovo film podseća?
    http://www.kurir-info.rs/20-masona-nestalo-u-malezijskom-boingu-jakob-rostild-postao-jedini-vlasnik-mikro-cipa-buducnosti-clanak-1296455

3. Serem iim se na sinhronizaciju usraše onakav frenkijev tekst, snimak je mogao na transfer blama u tri pičke materine ideu

4. Ne znam da li je neko provalio ovog autora do sad ali WTF! http://vukajlija.com/recnik/autori/144336
    Ako ovo nije kripi neznam šta je. Čovek upratio preko 40 hiljada autora! Ej! Kliknuo 41532 puta.

5. Ne znam da li je neko provalio ovog autora do sad ali WTF!

Bro j'tro, Kolumbo. Kako nisi znao za Tošeta. Piše mu i u opisu profila. :)

6. Nije Toše skripta, on vas sve prati dok spava anđele.

7. Mene Toše ne prati :(

8. ali će te zato spavati ako postaneš anđeo

9. ali će te možda spavati ako postaneš anđeo

smooth

inače mislim da je on prva osoba koja me je upratila

10. ne prati ni mene, ali ja zasigurno neću biti anđeo :)

11. Video sam Milića Vukašinovića na Karaburmi kod donjeg maxija kako ulazi u farbaru sa ženom.

12. možda ide u Menjam ženu rialiti pa da joj nabaci novu farbu i sloj gita :)

13. jaka stvar, dok se nije odselio ja ga viđala svakog dana :)

14. Vido Simona kapitena kod Vuka jutros u novom bmw-u, na semaforu. Ko li njemu daje tolke pare jebotee...

15. гађа на клаџи: симоновић мање поена

16. koliku granicu daju za njega uopšte, 2 poena?

17. E koga interesuje da gleda bodljevinu bkova, ima svake srijede u 10 i 10 uvečew na FACE TV. Samo da obavijestim, fina emisija.

18. ne prati ni mene, ali ja zasigurno neću biti anđeo :)

Hihi, kako smo šaljivi. :)
    A kako te ne prati, kontam da je samo rendom klikao na sve tada registrovane autore, a kako si ti bio registrovan pre mene, nije mi jasno kako i na tebe nije kliknuo. Ili si stvarno toliko očajan autor da ne zaslužuješ njegovu pažnju (za razliku od mene). :P

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.