Podijeli sa Vukajlijašima

1. Moguće da sam se toga setio što si pisao.

Koga su oni roknuli, vidim da ima, ali neću da gledam.

2. Ubijali su beskućnike. U tom video se iživljavaju nad tipom sa šarafcigerom, čekićem...
    A ima snimak gde se isto tako iživljavaju nad mrtvim tijelom beskućnice koju su prije toga ubili.

3. Bar je neko tim beskućnicima ukazivao nekakvu pažnju.

4. Noviji brutalniji video je snimak gde je beba pala sa pozide, stoji pored šina i voz prolazi, i znači fali milimetar da bebu pokupe točkovi od voza i u jednom trenutku beba protura glavu gde ne treba.

5. Ubijali su beskućnike. U tom video se iživljavaju nad tipom sa šarafcigerom, čekićem...
    A ima snimak gde se isto tako iživljavaju nad mrtvim tijelom beskućnice koju su prije toga ubili.

Je l' su bili drogirani kada su to radili?

Noviji brutalniji video je snimak gde je beba pala sa pozide, stoji pored šina i voz prolazi, i znači fali milimetar da bebu pokupe točkovi od voza i u jednom trenutku beba protura glavu gde ne treba. Baš brutalno...

Ko to snima jbt?

6. Ma kakvi, vidi se da su uživali u tome. Imaju i snimci gde vješaju kerove i ostala čuda...

Ko to snima jbt?

E vjeruj mi i ja se pitam. Jebote, umjesto da pokuša da pomogne, on izvadi kameru i snima. Ovde da je neko pokušao ruku da provuče do bebe i da je povuče, spasio bi je.

Danas se više cijeni kvaliteta video snimka smrti čovjeka, nego spašavanje tog čovjeka.

Ja nisam gledao ovo sa bebom do kraja, skontao situaciju i prekinuo video.

7. Je l' su akteri svih tih snimaka pohvatani? Kapiram da pored silnih tehnologija i prisluškivanja ne bi moglo da ostane neotrkriveno.

8. хахахааххаа ал је цимер хтео да ме убије кад сам му то пустио, прво била фора ја му кажем шта је он збрише из собе, мени остане отворено у другом табу тачно до дела кад треба да прегази и паузирано, пустим сашу матића, кренем да чачкам нешто по фејсу, улази цимер нешто да ме пита крене да певуши салета, ја брже боље пребацим на клип и пустим, испадне да он тако певајући на крају гледа како воз гази бебу, док је схватио шта се дешава било је касно, гађао ме књигом из римског права после

9. мислим да сам га емотивно оскрнавио до краја живота, док ја такве ствари гледам на дневној бази, шта није у реду са мном

10. Je l' su akteri svih tih snimaka pohvatani?

Ovi što su ubijali beskućnike?

Jesu, uhapšeni su. Evo ima na Vikipediji o njima sve napisano.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dnepropetrovsk_maniacs

EDIT:
    Povraća li cimer?

11. Povraća li cimer?

не, ал кад га већ помињемо, не сећам се да ми је од тада ушао у собу, али стварно

12. pametan čovjek, ne želi da rizikuje
    kad ti crkne komp, tad će doći

13. Makaronac jebem te usta bas! Kako sad da spavam, kliknem link mislim onaj indijanac sto uci druge indijance zavodjenju kad ono lik rasekao dupe coveku vadi salo!

14. хахахаха кајзен објашњава

15. Koje su pičke ovi moderatori ni jednu definiciju nisu izbrisali kaizenu lolo
    http://vukajlija.com/groblje/definicije/1/autor?strana=3

16. Pa to je zato što Kaizen piše najbolje defke.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.