Podijeli sa Vukajlijašima

1. omg da l' su realni

2. Pogle već ih dvoje komentarisalo :)

3. Vidi šta mu piše "Works at Justin Bieber". I treba da ga zajebavaju.

4. obrisuvali poster aaaaaaaaa :((((

5. Пошто је тема за размод закључана, једно питањце овде.

Ако ме неко пријави за вређање, а притом он започне целу ситуацију бај д веј, ја добијем бан, је ли у реду да он пише нешто овако и прође без бана?

http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1701#post_2742165

Ако постоје правила, нека буду иста за све, без двоструких аршина.

6. A gde je link iz kojeg se vidi da se to odnosi na tebe? Ja pređoh par strana ali ne vidim.

7. bezvezno, mislio sam da ti je napušio kompletnu familiju kurcem, pa adje, prepirke izmedju članova vukajlije, foruma vukajlije nikako nisu za banovanje

8. И не односи се на мене Брус, поента је да у тренутку кад ме пријављује за вређање он пише такав пост.

9. A jebiga, pravilo je da se reaguje u direktnoj svađi ili po prijavi. Ne mogu da ulazim u detalje cele priče jer nema nikakvog načina da pratim sve forume. Da sam u tom trenutku bio aktivan na temi banovao bih ga zbog vređanja, ovako retroaktivno je to prilično šuplje.

10. Pa dzankee njega nije prijavio, a on tebe jeste. Slucaj zavrsen.

11. За такве ствари не треба бановати уопште. Тек ако се уђе у спем вређањем, то је неки мој став.

12. E, ajmo da kad je neko sranje na naslovnu moderatoru koji je odabrao to lupamo minuse.

13. Kolko pluseva odabrano ima tolko minusa da mu roknemo haha.

14. E, ajmo da kad je neko sranje na naslovnu moderatoru koji je odabrao to lupamo minuse.

Ja prihvatam. Čak neću ni skidati te minuse.