Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ne od članaka, od informacija.

2. То. И они блицови специјали са најмоћнијима.
    Вечито неке замлате, а има толико људи који могу да ти заврше било шта код било кога (да, ту мислим и на Вучића) само ако се позовеш на њихово име, а нико не зна за њих.

3. Нисам приметио да су на листи Немања Видић или Новак Ђоковић.

Сви који прецењују значај спортиста 0 Љубитељи уметности 1

4. Šta to uopšte znači, na šta ona utiče?

5. Ja bih vrlo rado urinirao po Blicu i po Tajmu i po Vidiću i po Đokoviću i po Marini Abramovič i po toj Bijons. Možda to valja u nekom svom domenu, recimo Vidić i Đoković, ali proglašavati Blic novinama, Tajm kompetentnim za pravljenje liste najuticajnijih osoba, Marinu Abramovič za umetnicu... Nikako... Još će širom sveta početi da se ceni Nobelova nagrada za mir :)

6. Šta to uopšte znači, na šta ona utiče?

Ima magičnu moć da izazove kišu u Africi i cela područja kontinenta spasi od gladi. Jednom je zaustavila somalijske pirate u pokušaju otmice luksuznog kruzera.

7. Da, Marina Abramović i njena usled-pretrpljenog-silovanja-od-ovcojebačkog-oca-šilom-u-anus-nastala UMETNOST...Tja, Njujork može da je zadrži slooobodno...

8. Профе, та потенцијална њега инспирација аутоматски обезвређује њену уметност? Нпр. девојка која је претрпела трауме у детињству нема право да буде песник?

9. Видића не дирај Валдемаре!!1 А по Ђоваку пишај колко ти драго.
    Елем, овој Марини Абрамович не бих запамтио ни име ни презиме да се не презива као Роман Абрамович, за кога већ може да се каже да је мудовиште, јер је Путинов ортак и тежак је милијарде.

10. Марина се презива Абрамовић, неуки момче.

11. Tjah, isto kao Novak Djokovic.

12. Naravno, da ima pravo da "piše pesme", kao terapiju možda, ali to se onda nikako ne može i ne sme nazivati UMETNOŠĆU. Moje mišljenje o njoj, iako nebitno, je da je sažaljevam...

13. Исти курац, Цтебахе, једно слово разлике. :Д
    А и реално, боли ме курац за њу и њене перформансе, шта ли већ, има толико правих уметника за које народ не зна, јер није свако атеншн хор, као она и нема паре да груне новинарима да га промовишу и да се проводи по атељеима по Њујорцима, јебига.

14. I po Vidiću, stoka nabijeđena. Smušio mi se od Južne Afrike, jebem li mu seme da mu jebem.

15. :увлачење у гујсцу алрт:
    ЕВО БРУС НА ПРИМЕР!!1 лоло

16. Нпр. девојка која је претрпела трауме у детињству нема право да буде песник?

Naravno da ima. Samo ako ume.

17. Abramović >>> jebe te otac šilom >>> postaneš umetnica >>>> ABRAMOVIČ

18. Тхе Проф

Naravno, da ima pravo da "piše pesme", kao terapiju možda, ali to se onda nikako ne može i ne sme nazivati UMETNOŠĆU.

Хоћеш да кажеш да је уметник само онај који пише о домовини, женама и пићу? Нисам знао да постоји списак забрањених тема и инспирација.

19. Шљиворад Тртовић™

:увлачење у гујсцу алрт:
    ЕВО БРУС НА ПРИМЕР!!1 лоло

Ајао, какав фејл. Па обоје су концептуални уметници, то по чему се овде пљује.

20. Narečena nakaza od žene je klasičan primer idolopoklonstva neuke plebsne mase prema nekome koga je ne znam ko apostrofirao kao umetnicu. Plebsna masa dođe, u sebi kaže "Jes' da nemam pojmam o čemu se tu radi, al' ako svi kažu da valja...hehe" i proglasi budaletinu za art-ikonu...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.