ja sam ozbiljan,ako se pojavim negde u medijima,ljude ce vrv boleti kurac,niko nece ni komentarisati,ali ja cu sve da uradim da pronadjem ovu malu sisicu
a i sad konacno znam ko je prijavio edija
brdjanin neki koga su narkomani urnisali u skoli dok im je riba na koju se lozi blajvila kurceve
ljude ce boleti kurac za nekog lika sto pise na internetu o varenju,tako da i ne moze biti nekog ozbiljnog medijskog progona,sta vise,ko ce to sranje i da objavljuje
zato cu ja progoniti ovu sisicu,to je sigurno
Al ste seljaci sa pominjanjem familije. (Osim kad je šuk)
brate,ne znam ni ko je lik,banjava niotkuda nesto mraci kao ne ponosim se onis sto sam od tebe video prelol
hahahah
Srećom, nemam sestru, ali ti si o sebi u jednoj rečenici rekao sve.
xDDDDDDDDDDDDDDDDD ;)))))))))))) :))))))))))))))))))))))))
imas,samo ti jos nisu rekli za nju
Drogirani ljudi uvijek zaslužuju medijski progon, i ja ću ti pružiti to zadovoljstvo.
pa ti nisi svestan kakav ces progon doziveti ako se budes glupirao na taj nacin
sad znamo i koja sisica je druknula edija
samo pokusaj nesto,mali tragikomicni covece
Ja se ne šalim i držim riječ.
ajde uradi to,mizerni mali crve
mozes biti siguran da cu israti dinosaurosko govno po tvom pateticnom zivotu
haha
Koja anglo-pederska prozivka.
Da li dinosaurosko govno ima duži period samorazgradnje?
ja sam ozbiljan,ako se pojavim negde u medijima,ljude ce vrv boleti kurac,niko nece ni komentarisati,ali ja cu sve da uradim da pronadjem ovu malu sisicu
cuj medijski progon,e
bedniju pederskiju pretnju u zivotu nisam video
ali isracu dinasourosko govno po tvom pateticnom zivotu hahahah ollanik bog
a sranjem ogromnom govneta dinosauroskog u taj mali zivotcic je najbolje opisivanje sta ce da se desi tada
a i sad konacno znam ko je prijavio edija
brdjanin neki koga su narkomani urnisali u skoli dok im je riba na koju se lozi blajvila kurceve
ljude ce boleti kurac za nekog lika sto pise na internetu o varenju,tako da i ne moze biti nekog ozbiljnog medijskog progona,sta vise,ko ce to sranje i da objavljuje
zato cu ja progoniti ovu sisicu,to je sigurno