Podijeli sa Vukajlijašima

1. http://vukajlija.com/recnik/autori/35898

da podijelim sa vukajlijasim sisicu koja zna sve o svima,a o njoj niko nista ne zna...zivi u pecini i ubedjenju da ljudi proganjaju nekoga samo zato sto konzumira psihoaktivne supstance...zivot mu je proucavanje internet juzernejmova i prijavljivanje njih u medijima u nadi da ce da novinari i policija da mu se oduze na njegov govnjiv od njihovih cmarova jezik...
    svoju mrznju prema ljudima koji koriste psihoaktivne supstance razvio je u ranom detinjstvu gledajuci kako mu konzumenti kanabisa prave bracu i sestre za koje nije cuo,dok je u i u srednjoj skoli gledao kako njegova simpatija srce spermu punu tehacea od istih likova ciju je tu istu spermu i sam bio prinudjen da srce

2. i moja sperma je kontam puna thc-a, to je loše

3. Navareni spermatozoid :) kulira, baš ga briga da pravi decu.

4. navareni spermatozoid pliva unazad :)

5. Jbt pijan kao zemlja i nakačio sebi neku pagansku rusku ogrlicu i sad ne mogu da je skinem ići ću sa Svarogom u krevet :)

6. tebi je do jaja bar, mene nešto cima zub i imam navarenog spermatozozoida...

7. navareni spermatozoidi vole da se voze niz celticsovo grlo

8. Imam neki hedić, mrvicu ubice, taman da se onesvestim, ali nemam rizle ni cigare :( Frustracija.

9. @man,obavesti edija o ovom liku,jer ga je on prijavio
    nije tesko doci do tog zakljucka
    verujem da ce biti jako zadovoljan kad sazna ko mu je uradio tako pedersku stvar i da ce se snaci u pronalazenju celticsa
    ja znam da se hocu snaci ako mene prijavi,vrlo rado

samo sto ja nisam toliko zanimljiv medijima,jer ima 5 ziliona likova koji vare i pisu o tome,al nema veze,ne bi mu oprostio to...jedno su internet prozivke i ta nebitna sranja,al drukanje,pogotovo takvo je vec stvar za ozbiljno reagovanje

10. Ma za šta će da te prijavi, za to što duvaš? :)

11. pa to i ja kazem,ne moze mi nista za to,ispusice ko niko,recice mu,,jesi ti normalan kakav clanak nam dajes da objavljujemo?,, al opet mi je dovoljno samo da pokusa da to uradi da bi ga stavio na listu :)

12. imam svoj mir i ne tolerisem ni najmanje nekoga ko pokusava da poremeti taj mir

13. sad moram ici,nazalost ne na spavanje,a ti celtic-e,prdezu pokvareni teleci daunovski,samo pokusaj da me druknes
    ostali,izvinite zbog spema

14. hahaha olanik ISPARANOJISAO

15. Sad Ol ustao ranom zorom i kupuje svako izdanje Kurira koje je danas izašlo, za svaki slučaj lolo

16. ..A do trafike otišo s maramom na glavi i obrijan, da ga ne prepoznaju

17. Ali koliko mu ie blazena faca na onoj slici.

18. Dobro jutro svima! Trolovanje uspjelo, ollanik pao. Moglo je trajati još, ali nema veze. Ollaniče, izvini zbog ovoga, nećeš se povlačiti po medijima, samo skupljam kletve i psovke za knjigu, pa sam morao odraditi ovu dugometražnu provokaciju. Ako zaradim nešto, dobićeš procenat. Pozdrav.

19. ollanik pao

Hahah, e a zamislite scenu, olanik se izvalio na kanabetu, onako u toplesu, odvrnuo saundtrek iz The Fountain, u polumraku se širi miris gandže, upadaju mu panduri, a on im samo kulerski veli:
    "Vidi gi mali kerovi. Dođite, kerovi, mali kerovi" Hahahah

20. Zar nije celtic ollanikov dupli?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.